Siz nerde yaptiriyonuz o isi yahu 20 liraya katmi sokulur:)
Printable View
Siz nerde yaptiriyonuz o isi yahu 20 liraya katmi sokulur:)
Bayrampaşa spec! :D
Bence de en fazla 30 tl eder o is
Maslakta 40 liraya söküp düz kaynatıyorlar..
Yalniz arbadan adabaya gore degismezmi?gerci seatlarinkide bizle aynidir buyuk ihtimal
Kadir oraya kullanacağı boru 6 yada 7 lira. Kalanı işçilik. Ben 150 lira işçilikle komple egzoz yaptırdım noluyo ya :)
Vaymk yaptirmicam zaten dolmadigi surece yada yazilim olmadigi surece ariza baska yerden cikti cunku.iyiki sorduk buraya:)
benim bir sorum olacak araç soğukken turbonun emiş tarafındaki hortumu çıkartıp emme palini elimle çevirdiğimde baya bir sıkı olduğunu gördüm bu normalmidir ?
birde yüklü 1,9 motorlada hangi yağı tercih ediyorsunuz
Bence vazgeçme kat ve egr iptali dizel arabanın bel kemiği :D
Ozaman kati 20-30 a halleden arkadaslar bana tavsiyelerde bulunsunlar bende konusayim:)
Merhaba arkadaşlar, 1.9 dizel golf araç almayı düşünüyorum. 1.9 tdi otomatik şanzuman araçta 90 beygirlik mi 110 beygirlik motor mu tercih etmeliyim. Amacım ekonomi ve performans bir arada olsun istiyorum. Performanstan kastım 1.6 tdi aratmasın yeter. Günlük kullanıcağım için ağır yükleme yapmıcam en fazla bi yazılım yaptırırım. Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.
Anladım ama şunu da bilmek istiyorum acaba 90lıkla 110luğun pompası enjektörü vs. aynı mı. Yani bi tek turbo ve yazılım mı farklı yoksa komple yakıt sistemi mi? Çünkü ***** 2. el araba alıyoruz yarın öbür gün çıkma parça kullanma vaziyeti doğarsa hangisi daha yaygındır, bir de bazen yüksek beygirliler daha ekonomik oluyor ondan da sordum biraz.
110 bg daha ekonomik olucaktir kanimca 110luk tercih ederim