kaçmaz malzeme ilaç gerçekten..
Printable View
Konu sakin bu aralar canlandıralım :)
Şimdi turbo yapsam coler şart mı egt çok yükselir mi mesela 15-20 dk sıkıştırdım 200 beygire kadar üstündeki intercoler yetmez heralde dmi
Oem smic yetersiz kalıyor.. Ancak cooler üzerine methanol, su vb basabilecek bi sistem yaparım dersen idare eder :)
su veya methanol, cooler içine mi yoksa üstünemi püskürtülüyor ?
arkadaşlar elimde gt2260v turbo var..x5 turbosudur..egzoz tarafında çatlak vardı güzelce kaynattırdım..ötme vs yoktur fiyat olarak 400 tl istiyorum.
pd serisi standart baskı balata kaç hplere kadar dayanır ?
Beyler daha once yazmistim turboyu tamir ettirdim diye.turbo iki kere tamir oldu ilk yer tutturamadigi icin.tamir sebebide alt devirde miyavlama yapmasiydi.fakat cozum olmadi sadece pal degisti ses ayni kaldi sorun cikarmadigi icin uzerine dusmedim.fakat soyle bir sorun var cok nadir arac 170_180 gibi tamamen degil ama kismen kesme yapiyor yol bilgisayarinda dip gazda anlik 5 lt falan yaziyor.stop rdip calistiriyorsun duzeliyor.ve her yuklenmede bunu yapmiyor.5 kere o hiza cikiyosam bi kere kesme yapiyor gibi.aracta soft yazilim var turboyu sokturmeden once bu sorunu hic yasamadim.bu sorunu neyden yapar buyuk ihtimal turbodan ama turbonun nesinden.yapan usta soktur getir bakarim diyor ama her sokme takma 100 tl zaten iki kere 100 tl verdim bosuna.oyuzden yorum almak istiyorum.wg ayarınımı bozdular naptılar acaba
kadir bende vnt15 li 1.9tdi var dediğin sorunu ben 110 civarında 4. vitesin başlarında yaşıyordum eğer doldurmadan basarsam. doldurursam 2. vites bile bitmiyordu komple kesiyordu :D, bildiğin araba öne yığılıyor sendede öylemi oluyor bilmiyorum . n75 değiştirdim jilet gibi oldu.
Bende ya 5in sonunda oda 170_175 gbi oluyor yada tam o hizda 6ya atinca oluyor. Pc dede ariza vermiyor n75 ariza veriyormu.
He bide ben turbo sokturdukten sonra oldugu icin hep aklimda turbo soru isareti
çözülür bunlar kadir sıkma canını :D
Benimde kesiliyor 180 de falan 2-3-4 sıkıyorum 170 gibi kesilip kalıyor Vnt kanatçıkları kurum bağladı ondan oluyor ya da n75 yapıyor pek dip gaz o şekil gitmediğim için ilgilenmedim zaten yakında bende söküp bakıcam bi turboya
Bende kurum yoktur onur yeni sokuldu yapildi oyuzden.sule serdar neymis cozek:D
Kod düşüyordur ecu'ya. Turbo selenoid olması yüksek ihtimal ama ilk gaza basmada peak yaptıktan sonra basıncı kısamıyor demek ki. Ucuz bir parça..
elimde sıfır km yapmamış sadece takılıp sökülmüş pd130 -1749 va turbo var.uygun fiyattan verecem.
bilgisayarda hata olarak, pressure leak (basınç kaçağı) gibi bir hata vardı. kodu netten aratınca n75 falan diye yorumlar vardı zaten eskimişdi değiştim düzeldi :D (sensör eskirmi diyeceksiniz ama içinden biraz yağ akmıştı :D)
Ben kendi konumada yazdim ariza vermiyor lanet sey.