bana olurunu söyle :) kaç modeldi bu arada km durumu nedir şuan
Printable View
bana olurunu söyle :) kaç modeldi bu arada km durumu nedir şuan
ekleme yaptım serdarcım tekrar okurmusun:) oluru dediğim gibi 36 çünkü satılırsa evlilik için ihtiyaçlar karşılanıcak.anladın sen tek satma sebebim benim evliliğim olur.allah kötüsünü göstermesin tabi
2005 model exc versiyon. 140 bin oldu.3 senedir bende biliyosun 106 binde almistik senede 10 bin:).bugun bakim yaptirdik farlarida temizlettim mis oldu.masrafsiz 2.el araba olmaz tabiki ama benimki en masrafsizlardan diyebilirim keyfi masraf disinda onemli eksigi yok.
ankarada stock pd130 pd 150 varmı ? varsa denemek denemek ıstıyorum bakalım tutunabılcezmı :D yazılımlı 1.9 tdi 110 luklarda olur...
Aracin 110.luk focus chiplimi?
Soyle ornek vereyim ben stok iken yazilimli vp110 u geciyordum tabi kondisyonda onemli.yazilimli dumanli 90lik focusuda rahat gecmistim.sende dene bakalim:)
evet 110 luk yazılımlı arac...bakalım bulursam denıcem işte :)
ferroo stock pd130 bulurum ben sana :D
vp110 var vp110 var :D
Benim denedigimin kondisyonundan degilde yazilimi yapan kisiden supeliydim oyuzden kesin geciyorum diyememyani ama onu geciyordum:)
toplantı gibi bişey var tahminen 5 gibi biter trafik olur sanırım o saatlerde
sanmiyorum onda hacim var ve benden 80 100 kg arasi daha hafif:)
Bugun desen neyse benim eve gelmem 8 zaten:d
ve pd 130 a stock binilcegini sanmiyorum
kurcalanmamış pd130 biraz zor. keşke yakın olsak denerdik bugün
aynen zaten kac tane pd130 varki ankarada olanlarda yuklu beni asarr
Arkadaşımda zır stock manuel pd130 b5.5 passat var.Benle bile zar zor deniyor oda tam basamıyoruz bile:D Sordum konuyu görünce yine olumsuz cevap aldım.Ama şöyle bir yorum yapayım 122lik passatı geçiyorsanız stock pd130u geçersiniz bence.
122 lık passat pd130 u gecıyormu yada golf 122 ?