Evet BNV kodlu fabrika çıkışı 80hp 195nm.Açıkçası bence 130hp civarları biraz zor.En iyimser 120hp olur sanırım egzoz egr dahil.Ki 120hp yeterde artar bile.Üstü bu arabalara fazla:)
Printable View
Valla sadece yazılım bile yapılınca 1.4 pd ler ciddi keyifli hale geliyor.. :)
1.4 tdi can dır :)
1.4 pdlerin tüketimi nedir ?
bide çevrede uygun fiyatlı satan eden varmı ?
ben 1.9tdi vp motorla o kadar yakıyorum, yazılımsız stock. hatta pd 1.9tdi bundan daha az yakıyordur belkide. tüketim bana çok geldiAlıntı:
1.4 tdı ile şehir içi 6-6,5 arası yakıyorum.Uzun yolda da yük durumuna göre 4,5-5,5 arası oynuyor.
1.4 pd nin şehir içi 6.5 yaktığı ortalamada 1.9 vp/pd 7.5 altında yakmaz.
uzun yolda hemen hepsi aynı yakıyor zaten, 4-5 lt arası tutturulabiliyor 1.4 tdi ile de.
Ben toledoyla cok kasinca sehir ici 5 litre yakiyordum :)
ben golf ile şehir içinde 6.5 7 arası geziyorum normal kullanımda pd130 yazılım var sadece
ya bu pd'de bi ben mi fazla yakıyorum şehiriçi net 10 Lt yakıyorum araçta yazılım yok biliyodum ama soft dumansız bi yazılım varmış şu an
yazılımı yeniletsem mi
ayağımın ayarınada güveniyorum yani dengeli kullanırım
egr katalizör enjektörlerin durumu yakıtı direk etkiler, e bir de kış ayları.. çok dur kalk trafik, kısa mesafeli kullanım bunlar hep etken tüketime..
Ben pd ile 50 liraya nerdeyse 200 km gidicem sehir ici. O kadar az yakiyor ki aldigimdan beri hemen hemen 4 5 ayda 15k km yol yaptim :)
Su motorun ustune dizel tanimiyorum