Hayirli olsun, rektefiyeden cok farki yok sanirim fiyat olarak?
Printable View
onur sıfır motorun maliteyi nedir.
istenildiği zaman bulunabilcek bişey mi ilerde lazım olur belki
Onur hayırlı olsun, niye haber vermedin kardeşim?
Burak geldim gittim ostime ugradim cok vaktim yoktu zaten :)
Maliyeti merak edenler icin saticiya gore degisiyor fiyatlari 7 isteyende var 5 isteyende.
Rektefiyeci bana kapak almam gerektigini soyledi cikma ne oldugunu bilmedigim taslanmis kapaklara 1500 lira fiyat isteyenler oldu kendimce bi hesap yaptim rektefiye isciligi dahil 6 bin lira fiyat cikti. Motor almanin daha mantikli olacagini dusundum arastirdim bi kac yerden fiyat aldim 4500 gibi bi rakama buldum ankaradan tabi bu fiyatin yaninda ic mekanda bulanan kirik cizik butun parcalari yenilemis oldum biraz yuzsuzluk yaparak :)
1 - 2 gune toplar yuruturuz insallah skintisiz bi sekilde. Su haliyle mis gbi binmeyi cok istiyorum aslinda durumlar beyi gostercek bilmiyorum ama maddi olarak 6 7 bin param gitti
big bange gittin mi lan :hehe:
4.500 e sandık pd motor mu aldınız hayırlı olsun valla
Fiyat çok iyi, sıfır motor alarak iyi yapmışsın kafan rahat eder. Motor faturalı mı peki,yani işletecek misin ruhsata?
pd130 dırek uyuyormu senın araca. motorun ıcınde turbosu falanda dahılmı acaba uygun geldı bana fıyatı 3000 tl sadece enjektorlerı oldugu dusunulurse
Sarj mars dinamolarini turbo ve enjektoru vs almadim adamlardan kendi soktuklerimi kullanicam onlarla beraber fiyat ne olur sormadim onun hesabinida siz yapin :)
ozaman fıyat normal desene zaten turbo 1500 tl enjektorde uc bın
tek oyle takım alırsan 3000 dı en son sordugumda meraktan sormstum
Cok kaliteli yag onerisi istiyorum daha once mobil esp 5w30 kullaniyordum simdi ne koymaliyim oneriniz var mi?
Ayni motorsa ayni yag bende. Onu kullandim eksiltme falan yoktu hic.yada motul 5_30 alcan