Egr iptali performansa ne tur bir etki eder, b6 a4 de sadece mekanik iptal yeterlimi? Arıza ışığı yakmayalım ,Birde kaç tl tutar bilgisi olan varmi
Printable View
Egr iptali performansa ne tur bir etki eder, b6 a4 de sadece mekanik iptal yeterlimi? Arıza ışığı yakmayalım ,Birde kaç tl tutar bilgisi olan varmi
stp marka enjjektör temizleyicisi hakkında yorumlarınız nelerdir ? tavsiye edermisiniz ?
Bugun temde tek kapi golf gordum, 3 kirmiziydi arkasi artik ne kadar dogru bilemem ama, turkiyede tek kapi pd golf var mi? Varsa da nadir sanirim ilk defa goruyorum.
3 kırmızı pd golf olduğunu biliyorum ama tek kapı mı dört kapı mı bilmiyorum
edit: 4motion pd bile var sahibi üyeydi foruma sanırım
4motion olarak tek var TR de pd150 sanırım, pd130 4motion da var..
pd130 ve 115 tek kapı gördüm pd150 tek kapı hiç görmedim ama 2003-2004 model olarak ilana düşmeyen baya araç var pd150 olarak.
Edirnede vp110 var tek kapı mesela :) değişik değişik araçlar girmiş zamanında..
1.9 pd değil ama 1.4 pd ile ilgili bir sorum olacak.Yazılımdan sonra elm ile basınç ölçtüm peak 1,3 cont 1,2 çıktı.Ne diyosunuz nasıl değerler.Yazılımsızda peak(çok az altta) aynı aşağı yukarı ama cont 0,6-0,7lere kadar düşüyor.
ulan foruma 1 hafta girmedik, 1.6tdi lar typer geçer olmuş bizim 1.9tdi topiği ölmüş :D
arkadaşlar 2000 model passat 1.9 tdi 110Hp aracım var. Araç 1. ve 2. viteste çekişi çok iyi olmasına rağmen 3. vitesten itibaren performansını kaybediyor. Ayrıca son zamanlarda birşey farkettim. Aracın torku-gücü bir anda sönümleniyor. sonra yeniden açılıyor. örnek verirsem 2000-2500 civarında çok güçlü. sonra 2500 de kesilip 3000 de yeniden açılıyor. 3500'e kadar devam edip yine bitiyor. Bu aradaki sönümleme neden olabilir ? Ayrıca 1. ve 2. viteste aldığım performansı 3. vitesten itibaren neden alamıyorum ?
GT2260 Turbo arayan var mı uygun fiyata vericem :-)
1.6tdi'a 2260 olur mu ki :D
enjektör bakımı yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz yer ve tahmini maliyeti konusunda bilgisi olan var mı?
Bosch da ben yaptirmistim maliyet 300 tl
arkadaşlar golf 110 luk afn motor kodlu araçlar birtek golftemi vardır ? ayriytten kaç hp ye kadar dayanır motor içine girmeden 110 luk afn motor kodlu golf almak mantıklımıdır.
Motor ici dayaniklidir saglikliysa 200 civari guclerde problem cikarmaz yalniz almak ne kadar mantikli bilemiyorum cunku sanziman cok kisa ve motor sesli ayni zamanda sarsintili. Son vites 217 gibi kesici yapar uzun yolda +130 km sonrasi kafa agritir.
Yazilim disinda ileriye donuk proje niyeti varsa pompada islem istiyor rotar tr de yok yurtdisindan tedarik edilebilir ancak o da gelir mi gelmez mi mechul :)