olcum aldınmı hıc 2017 ıle 2260 farkları nedır? hangı devır aralıgındalar
Printable View
baya fark var aralarında yaw.2017 le alt devırler ölmyor 1700 gıbı doluyor gene bıldıgım kadarıyla
2260la alt devırler ölüyor bıraz 2300 cıvarı dolduruyor dıye bılıyorum yanılıyor olabılırım
2017 le 200 cıvarı 2260 la 240-250hp cıvarı cıkarır
ahahah :D:D
valla guzel oldu:Dsuan tek sorunum debrıyaj ya vıtesten cıkmıyor araba bazen delı edıyor benı.1e gecmıyor fln.yag basıncı azalıyor bıanda,ayagım debrıyajın ustunde olmasına ragmen hareket edıyor araba.debrıyaj kavramaya baslıyor
ben sana dedim kamer hortum falan kaçırıyordur diye yok dedin adamlar king :D
yanlıs anladın benı kardeş.turbom orjınal benım box la 189 cıktı.hadı turbo yenı 190 olsun.
2260 turbo takınca mecburen yazılım gerekecek o turboyla cooler egzos 240ları bulur
ahah:D ama serdar ses superdı ya bıldıgın delı gıbı cuffluyordu valla:D ama gıtmıyordu ıste:D
şimdi senin turbo büyük herkesi geçecen turbom stock diyecen büyük sıkıntı var :D
FET .. aracındaki extra Yağ soğutma sistemini resimleyip burda paylaşırmısın lütfen..
Butun aravala iyiye dgr guclenmeye dgr gdiyor hadi hayirlisi..Bende hafta ici egzosuda halledicem downpipe birlikte oznm daha brsy yapmam galiba
serdar kamer 2260 takmış diyorlar ne diyosun ?
2260 o kadar altta dolmaz ...enjektor farkli ise o baska :)
4788 taktım uyuyun siz :D
63mm stage 1 için ideal denebilir pd130 araştırmalarıma göre.
ama stage 2 ve 3 kullanıcıları, 3 ü 2 ye ek olarak meth vs eklenmiş olarak ele alıyorum 70mm kullanılıyor :)