o gün aracını dyno yaptırdığında yazılım yapabilirdik, neden yaptırmadın ?
Printable View
Menzil e bakma bence o doğru sonuç vermeyecektir.Kamerin dediği gibi depoyu full yapıp 500 km yol gidip tekrar fulleyip o şekilde ölçmek lazım. çünkü 100 TL ile 512 km inanılmaz bir değer yani.Benim arabayı geç hadi büyük turbo var diyorsun. kasmadan kız kalesine gidip geldim Fabia VRS ile 280 km ortalama yol var. 65-70 TL civarında yakıyor.motorunuz aynı biliosun. bi daha ölçüm yap bence kardeş. :icon_tup:
kanka valla ışık yandıgında aldım ışık yandıgında bi daha aldım :D hadi 30-40 km fark olsun :)
kamer ankaradan 105 liraya geldin de kardeş mert faktörü vardı yanında. bide debriyaj tabi :D:D:D
kamer sizden sonra ben 2 kere daha cıktım pampa :D
Valla ben 1.4TDİ la 50TL'ye 200ü geçersem şükrediyorum. (Full bakımsız ama :D )
Benım depom hep ful her cıktıktan snr alıyorum 50 tlye 230 cıvarı gıttım
cahit jant alacak mısın ?
Aldim douu Advan Rs2 Gold 17" 205-45-r17 yayda alicam 50 lik ve kule ile tamamliycam yuruyeni..
http://img207.imageshack.us/img207/6...1111052225.jpg
kule gergisi bulursan haber ver bana da bende alırım. yay 50 mm alacaksan amortisör de al tek seferde bitsin. amortisör patlıyor ;)
ha bide 50 mm yayla 205-45 lastik kullanamazsın ;) 40 yanak bile sürtüyor benim arabada cok esnedigi zaman
şöyle diyim 2. vites 1500-1600 devirde çıkamayıp 1 e attığımız yokuşu 2. vites 1200 devirden itibaren hızlanarak çıkabiliyoruz artık, 2000 devir üzerinde çok güzel doldurup devirleniyor ve 4000 devir üzerindeki isteksizlik tamamen bitti. 2-4-5. vitesler çook zevkli, 5 kişi (ort 80kg dan 400kg) yük ile düzde 188 gördüm cayenne yol verseydi daha gidicektik :D ve yüke aşırı derecede binmedikçe araç duman yok, mesela 3. vites 4 kişi tapagaz tırmanışta atıyor biraz biraz, soft yazılım oldu tamamen :)
tüketim olarak 1 lt ye yakın daha az yakıyor ortalamada.
cahit benim arabamda 45 mm eibach yay bilstein amortisör ve 205-40-17 lastik var kardeş. fazla sert esnemelerde lastik camurluga sürtüyor.
Bakalim suan icin yurur aksami es gece bilirim.Ama gzl bir tkimla sarmasida engellenir aslinda
Ya arkadaslar yakıtı bır turlu duseremıyorum sakın kullnsam bıle max 7 ye dusuyor..
Adanadakı arkadslara bakıyorum yakıtlar muazzam acaba ıntercooler taktıktan snr yakıtım dusermı?
istanbulda yasiyosun adana ile bir tutmamak lazim tuketim degerlerini,yuzunu guldurecek en iyi degeri gece yarisi cevre yolunda uzun mesafe gidip yaparsin