az önce konuyu biri daha okuyodu da ona atar yapamadım :) ciddiye alır falan mazallah rezil oluruz el aleme :D:D ayrıca şakam da yok adamla :heyoo:
Printable View
evlat neci oluyo la :D:D
ayar yapim hemen timing ayarı :hahaha: ondan sonra :heyoo:
ortalık şenlenmiş hadi zamanı belirleyin,seyircisiz olmaz :)
Intercooleri olmayan önceki 1.9 dizellere intercooler montajı mümkün müdür,zahmetli bir işlem midir?
Golf,Polo Classic,Seat Cordoba,Ibiza gibi araçlara bakınmaktayım.Bu araçların bazılarında intercooler olduğu bazılarında ise olmadığı yazıyor.Bu yüzden kafam karışmış durumda.Ben sizden özellikle Ibiza konusunda bilgi rica edeyim.Mk3 Ibiza'da intercooler var mı,yok ise montajı ne kadar zahmetlidir?
Oldu olacak tabela tunel yapalim kamer :D
Biri 1.7 Dti yükleyip girecek bu adana piyasasına dökecek bütün TDI ları,
merak ediyorum ne zaman olacak..
((:
abi anca 1.9 tdi swaplarsa olur :D
yok 250-300hp lik bir 1.7 Dti 200 e kadar önünde olur
cevabımı aldım ve susuyorum :)
hazırda dti var :D:D
1.9 pd tdi var 2265vklı :D
Emre doğum gününmüş la bugün kanka :D nice mutlu sağlıklı dumanlı senelere kankacım :D öptüm seni :D
Arkadaslar canakkaleye geldım bugun.. Depoyu fullmıstım 42 lt cıvarı aldı 170 tlye ffullemdı eurodızel..
***** yollar dolu 120 km trafıkte 75 hızla yawasla hızlı yawasla totelde 455 km geldım ortalam ılklerde 5.2 ıdı sıkıldım 140 km 6 aldım.. Suan yarımın bır tık altında 455 km oldu. Sızce kac km daha gıder suankı ortalama 5.4..
Bırde ben 6 vıtes 1900 dvır 125-130 cıvarı gıdyorum mın yakıt om$u yoksa 5 vıtes 2100 devır 120 mı?
defalarca denedim ben cahit. 125 gibi falan 5. viteste sabitleyince en az yakıtı yakıyordu araç .
Vay arkadas 240 hepe araba 5.xx litre yaksın :D
Cahit araba bizi sevmiyo kanka sende az yakıyo :D
Turbodan turboya değişir verimli hız..
GT22 li AFN şehir içinde 3.2lt ile geziyor
bknz Ozgur Ermek..
bu veriler yol pc si verileriyse vw ni bilmiyorum ama opelde gerçeği tutmuyor kalibre edilmesi gerekiyor.
70 km hıza sabitleyip gün boyu 1defa bile ışıkta dur kalk yapmadan kullansa 3.2den fazla yakar bence. Yanlışlık vardır o iste.
5. Vites 65 e sabitledim kopru yolundan havalimanina gittim 4.5 yaktim:)
selam millet,
sehir içi tüketimim 3.0- 3.5 arasında ,
bu akşam izmite geldim. 100 km sabit hızla (curıse control yok) 2.7 lerde geziyor
yarın çınarcığa geçicem foto çekmeye çalışırım. 100 tl mazot aldım PO dan ne kadar km yaptığımıda söylerim size.
gerçe aracın ne kadar yaktığını siteden Okan D. ve kb RS in sahibi mustafa bilir .
isteyenede tur attırırım.
ama nazar değdirmeyin işte cidden maşallah