Mk4 te olablir su 2005 kasa varya benzinli 145 bg.teknik olarakta gecmem zor olur sanki kisa mesafede.belki uzunda isler degisir denemek lazim
Printable View
Mk4 te olablir su 2005 kasa varya benzinli 145 bg.teknik olarakta gecmem zor olur sanki kisa mesafede.belki uzunda isler degisir denemek lazim
Bugun aracınmın ses sıstemını degıstırdım.. Teyp,kolonlar hepsi bakalım nasıl ses cıkıcak :)
2 hafta ıcınde Turbom hayırlı ıle buyucek 2xx rakamlar beni bekler..
egzosu 70lık yap o zaman cahıt
kmr mrb nasılsın benim debraj yıne aynı oldu bu ne yaa sıkıldım artık
:soru:
selam abı.yapma yaa senınkı daha bela cıktı.bende sıkıntı yok abı nazar degmesın volanın yuzeyınden alınca kaymak gıbı oldu.abı ust merkezı servısten al almadıysan cok fark edıyor
sayın hacimdaşlarım:D bu konu aktif diye buraya yazıyorum. Carsamba gunu muayeneye girdim partikul filtresi ve orta susturucu takılı olmadıgından muayenede kaldım. Az önce taktırdım partikül ve ortayı sankı araba sımdı daha canlı gıbı. Orjınal boru ve susturucu ile ve benim orjinal boru 53'lük gibi bişey demişti ahmet abi.(ahm) Aracta ecufast yazılım, egr iptali, hybrid turbo, ve katın içi boş durumda. Sizler 60 veya 70 lık cektıgınızde altlarda çok kayıp yasıyormusunuz. Birde anlık tuketım sabit hızda barız dustu benim şuanda hatta düz boruyu geri taktırma isteğimde kaçtı.
benım arabadakı kat fotodakı bundan sonra partikül, orta ve son var. yanı yazdıgımda cekısen bır durum yok:rolleyes:
http://art.rexbo.net/qh/bmp/200/321836.jpg
Batu benım aracda komple duz varken gectım ben :) sansına kıllık yapmıslar sana benım arada son yokken altlar braz olmustu sımdı cok ıyı yakıt farkı oluyor kat,orta ve son olucan yaklasık 1 lt dusuyor araba.. benım aracım 70 dw 60 egzos suan 130 140 ortala ıle max 6.1 yakıyor..
Bu arada senın turbo stock degılmı?
2060 mı 2260 ne o turboyu dusunmuyorum yasıncım onlar cok masraf+ dedıgın gıbı bıtmıyor bırturlu masrafı Mehmet abı kafasında cızdı ztn onu uyguluycam dukkanın bıtmesını beklıyorum
sadece katı takıp gecebılırdın muaneden + sonu
ya arabanın altına istasyon sorumlusu girdi baktı ondan kaldı sanırım:) Bugunde arabayı görünce hemen geldi baktı ama g.t olup gitti :) Valla sanırım ben boruyu geri taktırmıcam:) Yada partikül ü söktürürüm orta ve son şeklinde devam ederim. Benim turbo hybrid. Ama yazılım açık deil şuan sadece dip gazi bastiğim anda az duman salıyo sonrasındada yok.
http://www.techturkey.com/forum/otom...sekkurler.html
evet stock turbo hybrid.
Benımkı daha az yakar 130 140 la duz yolda sabıt 4.5 5 lıtre felan. Benim tek dezavantajım boofer çift amfi felan toplam ceyrek depo yakıtla 1450 kg felan gelir.
katta sonda üstündeyken geçemedim:D
2000 model Bora 1.6 wagon benzinli araç buldum bu aracımı alsam yoksa biraz daha bekleyip 1.9 Tdi motorunu buluncamı alsam acaba 1.6 102hp motora çok fazla yükleme yapılmıyor heralde
Sakin kullaninca e-5 te 5.5 lt gorebiliyomusum:)
Hatta bugun dikkatli baktim evden ciktim 17 km yol 2-3 kez isiklarda dur kalk yaptim 80i gecmedim ort hiz 45km/h ort yakit 5.3 cok sevindirik oldum hemde hava 4c iken :)