tdi 110 için box satan var mı
Printable View
tdi 110 için box satan var mı
elinde güç artırımı için pd130a uygun enjektör yada nozzle olan varmı..
Mufflerectomy nedemek?
1.9 TDI Mufflerectomy - Exhaust Sound - YouTube
ayrıca güzel çuf sesi geliyor sanırım kat olmadığından mı
Simdi gordum yazdigini diger olaylari hallettimse ben bu havalandirmayi unutmustum yav :D
Arkadaslar selam. Belki biliyorsunuzdur benim aracin turboyu tamir ettirdik balans yapildi tamir takimi yapildi,bir hafta sonra balans sesi geldi birde egzoza yag verdi garantiden tamir ettiler.sonra 180 de arac gaz kesti kontagi kapatip actik duzeldi suan gidisinde skinti yok ama yine balans bozmaya basladi sese bakilirsa.kisacasi tamir ettirmek istemiyorum tekrardan montaj parasi giriyor.aksama aksilik olmassa tamir parami alicam. Sifir turbo alayim diyorum 2 bin tl cik.bizim araca uygun 10-20 bg daha fazla alacagimiz baska seyi ellemeden hangi model turbo takilabilir.uzerindeki turbo 1749va olmasi gerek.aracta yazilimda var
Temiz PD130 aranıyor.Passat,SuperB,İbiza v.s.
elimde pd130 için box mevcut..isteyen varsa 350 tl ye verebilirim.
http://www.techturkey.com/forum/elek...d-130-box.html
Dun elm327 cihazi ile turbo basincina baktim 1.4 bar basiyor. Sanrim dumansiz olmasinin nedeni basincin yuksek olmasindan dolayimidir? Birde stok kac bar basiyor,bu turbo max kac bar basabilir?
İstanbul parktan dönerken önümüze duman ata ata giden kırmız Fabia RS burdan mı dizel?
Yol isteyen Golf 4 bendim..
Eyup ve emp
Tabi ben yazilimda basinc ne oldu bilmiyorumki.sagliklimidir bilemem tamir ettirdik guney turboda ama basinci bilmiyorum basiyorum gidiyor:D
eyüp yap arabanı gel kaldırdım seni bekliyorum :D:D 650cc yakıt basıyorum haberin olsun gücü hesaplarsın sen
Emp eyup
Zaten guc olarak skinti yok ben merak ediyordum.stok araca bukadarini bile beklemiyodum dumansiz. Huseyin abi gercekten iyi bir esnaf. Egzoza yag vermeyi hallettik sadece ses var oda basinctanmidir bilmiyorum.huseyin abi gel gerekeni yapalim dedi.bende kirilmicaksa ses sorun degil abi dedim devam ediyorum:) tesekkurler cevaplar icin.
Serdar sende herkese kaldiriyon be kardesim nezaman geliyosun:D
özledin tabi :D gelicem gelicem bineriz senin fıstığa kırbaçlarız biraz ahaha
yap bakalım üç beş bar basmadan gelme :D:D
Ayın 17 sinde büyük ihtimal istanbuldayım piste gelicem dönücem bakalım.
Denemek isteyen varsa görüşebiliriz vakit bulabilirsek
Piste geliyosan pist yolundada denerik havalimani yolundada denerik bende gelirim buyuk ihtimal:)
O dedigim yerler bos sikinti yok 180 rahat
Babam memlekette arabayi amcama verms gece baktim baski kaciriyor cok fena. Ya orj alip yazilmi kisip binicem yada bronz yaptirmaya calisicam zaten satma niyetindeydim bu kotu oldu simd
Onur pazar geleyon dimi:) ben izlemeye gidicem gelirsen haber et pistin civarindaki yolda deneyebiliriz sorunu halledersen
daha yeni döndük memleketten 4-5 kaçırıyordu şimdi 3 te de başladı
devir boşa dönüyor canımı sıktı ya
bi süre binmeyi düşünmüyorum söktürüp bronz çaktırıcam yarı organik olanlardan bendeyken bişey yoktu 5000 bin km dir yazılımlı biniyorum
gelemicem gibi görüyor söktürüp ankaraya yollamam lazım falan uzun işi var
istanbulda yapan yokmuki oraya gönderiyorsun.
titreme volandan yapıyordu sanırım bizim araçlarda. baskı değişince volanıda değiştirin diyolar. çok hafif titreme bendede var.
bronzlu dizellerde sıfır titreme beklemeyin bence.kaldırırken illaki gaz isteyecek biraz.
bende de titreme vardı ben zaten hep debriyajdan korkuyordum korktuğum geldi başıma :)
debriyajı yaptırsak geriye turbo ve coler kalır onlarda hayırlısı bu kışa bitirmeyi düşünüyorum eğer satmazsam :)