İyiymis tamir takimi olayi peki hangi durumlarda gerekli?
Nozzle olayi birazdan serdar duser buraya yazar sana tabi arabani belirt once![]()
İyiymis tamir takimi olayi peki hangi durumlarda gerekli?
Nozzle olayi birazdan serdar duser buraya yazar sana tabi arabani belirt once![]()
Komple Enjektor degisimi bildigim kadariyla gerekmiyor. sadece nozzle degisimi yeterli. yurt disindan satin alip burda bilen birisinde kalibrasyon yaptirman gerekiyor.. Yada enjektorlerini bobinleri ile komple yolluyorsun yurt disina, onlar yeni nozzle takip kalibre edip yolluyorlar ki en saglikli ve guvenilir olani boyleymis. tabiki arabani bi kenarda bi muddet yatirabilirsen![]()
bal gibi de olur, oluyor da![]()
Fevzi Bey 'e turbomu gönderdim. Sağolsun yaptı ya da yaptığını sandı.
Sökme-takma, kargo vs derken 1000 TL 'ye yakın param gitti.
Turbo elime ulaştı, otomobilime taktım bir boka yaramadı. Sagolsun çok iyiymiş
Adana 'da o iş olmaz diyenlere istinaden çok cuzi bir rakama sıkıntıyı hallettirdim. Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum![]()
geçen çekememiştim yine aynı derece denk gelmişti bu sefer yakaladım ama bulanık oldu idare edin.paylaşmak istedim 5.5-5.5 olunca
![]()
Simdilik 3' ex pipe![]()
Bır kadran videosu bende cekeyım yaw hafta sonu bakalım ne durumda olcak..
Dou yenı sanzımanı gore bır kadran cekermısn bızım ıcın senle guclerımız aynı bızım sanzıman farkını gorelım bırde 6 da devır bandını bıtıre bılıyormsun?
bugün birşey dikkatimi çekti 1 senelik aracımdasol kemerın bulunduğu direkte alt tarafa yakın koltuğa bakan kısımda delik vardı görmüştüm daha önce önemsemedim bu akşam baktımki kırmızı ışık yanıyor lazer gibi sensörmüdür nedir anlayamadım bilen varmı
benden güncel olsun konuya pompayı söktüm kontrol ettim tertemiz çıktı sıfır gibibasınç valfini yeniden ayarladık daha sert avans basabiliyor artık.. beyinden +3 derece avanslı yürütüyorum artık çok sert gaz tepkileri
R32 maf housing aldım onuda vaktim olduğunda takıcam inş
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)