neden içini boşaltıyorsun ki?
başından kıçından kestir muayene zamanı tekrar takarsın
neden içini boşaltıyorsun ki?
başından kıçından kestir muayene zamanı tekrar takarsın
Benim emisyon lambasi yandi sebebini henuz bilmiyorum.dusundum eger kat dolduysa bosaltalim daha iyi olmazmi diye geldi aklima?senin dedigini yapincami rahatlama daha cok olur yoksa benim dedigimimi?
içinin boşaltılmasından kastın katın içinden düz boru çekilerek sadece görüntü maksadıyla kalması mı?
He bak o boru olayini ben bilmiyodum ben saniyodum bosaltiyosun arac rahatliyor muayenede sikinti cikmiyor
katın içini boşaltıp oraya boru koymazsan egzoz sistemin 51 olarak başlar katın orda 150ye cıkar sonra tekrar 51e düşer mantıgını tasarla kafanda kadirkat büyük bir parça içi fazla büyük kalır biraz.
Dety icin saol tabi oyle olursa garip seyler olursu ariza isigi neden yandi bi bakalim ilk is egr iptal ettiricem snra kat dolmusmu ne olmus diye baktiricam sonrada ona gore yol izlicem.bizim kata ulasmasi cok kolay degil sanirim sök tak zor olabilir oyuzden görsel olarak durmasi fikrindeyim.acaba icini bosaltip boru cekince ses degiscekmi
performans kaybi yasamam sanirim
hala içini boşaltmaktan bahsediyorsun (: biz boşa mı konuşuyoruz be adam
git bir egzozcuya başından sonundan kessin, kesilen yere de egzoz çapında boru kaynatsın bitti gitti
kat pahalı bir parça içiyle orasıyla burasıyla oynayıp çöp etme zamanı geldiğinde tekrar kullanırsın
orjinal susturucu ya da susturucuların duruyorsa ses değişmez değişse de bariz fark etmez
Kadir arkadaslara katiliyorum. Kat dursun elletme. Soktur yerine boru ceksinler o sekilde kullan.kat pahali bi parca arkadaslar da soylemis.ona herhangi bir islem yaptirma.bir bak eger sokulup takilmasi kolaysa boyle yaptir
Simdi gidiyorum sanayiye bakalim yazarim buraya.peki kat dolduysa ozaman ici zaten coptur herhalde araba olmus 121ktavsiyelerinizi dikkate alicam soylerim egzozcuya.kestirip boru kaynatinca yaniltici gerekiyor Dimi
Fet yaş kaç ne bağıriyon ne kızıyon ya![]()
Arizaya baktik akismetre arizasi cikti temizledik bakalim bidaha vercekmi egzos sistemi ile alakali olmadigi icin ugrasmadim baska biyeri ile.kat olayini sordum egzoscuya 150 tl diyor sökup boru yapmam.muayeneden muayeneyede o dedigin 150 tl ve iki saat demek oluyoraklima hic gelmedi isik yakarmi diye sormak hay aklima
Boru ceksemde cekmesemde iscilik diyo adam sokme takma 150 lira dedi.alttan ustten sokucez diyo?siz nasil nereye yaptirdiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)