Beyler orjinal bora comf. Jantına 215 taban lastik taksam sıkıntı olur mu
Orjinal ebat 205
isteyen olursa babamin arabasini satiyorum ilk sahibinden 2000 model Passat 1.9 tdi 110 hp 135.xxx km de.äracin ilanini birkaç güne koyacagim.
Intercooler buyutmek istiyorum. Aracimdaki cooler orj olarak bazi forumlardan gordugum kadariyla 8 civari. S3 cooleri takmak istiyorum oda 11 civari olmasi lazim. Ve eski coolerin yerine birebir oluyor gordugum kadariyla. Bu sekilde orj borulamada kalabilir gibi giris ve cikislar degiserek uygulanabilir gibi. Onerileriniz ?
![]()
Dizel arabam oldugu icin kis mevsimini sevemiyorumisinmiyor araba ve her sabah ilk marsta gec calisiyor. Marsa basiyorum tam kapacak gibi oluyor ve calismiyor 7 8 saniye mars basiyorum. Isitma bujisi sanirim kontak ac kapa yapiyorum 4 5 defa bazen tek marsta aliyor. Neden yapar?
Ikincisi ise 1100 devirde bi vuruntu var motorda avans vuruntusu gibi sogukken bariz belli isininca devam eder mi bilmiyorum hararet gostergesi 70i gecmiyo??? Neden isinmaz ki herkeste durum boyle mi
o kadar kolayken iptal etmek, etmemen hata onur. bir de yağın viskozitesi de kışın soğuk bölgelerde ilk ısınmayı ciddi etkiliyor ki alanyada bile etkiliyor sakarya, edirne vs olsam yaz kış değişirim yağı muhtemelen.
egr dolmaya başladıysa geç çalışmaya sebep olabilir, tam tıkandığında çalışmayabilir bile. benim edindiğim tecrübe bu yönde.
Katalizor yok enjektorlerim orijinal. Isitma lambasi yaniyor bazen. Vuruntu neyin nesi onu cozemedim sagolasin cevap icin abi
yagi 5k km de bir degistiriyorum tum filtrelerle beraber. Egr ile de ugrasamadim skistirinca dumanlar geliyor zaten egr den![]()
Havalar az isinsinda bi bakayim egr ye. Bu sogukta disari bile cikasim yokgeceleri -10 lari goruyoruz burda
onur bende de var aynısı araç ısınmıyo bi türlü
biraz devirli kullandım mı gösterge hemen yükseliyo devirsiz kullandım düşüyo tekrar
minibüsçü işi ön ızgaraya bi gazete falan koysak işe yararmı acaba
yağ ne koyuyorsun onur 5bin de bir değiştirmekten bahsetmedim ben. viskozite dedim
10w40 sa yerine 0w30, 0w40 kullanılabilir kış ayları için.
Bugun shellden mazot aldim vuruntu hissetmedim bu arada. Box takiliydi onu da soktum bakalim takip ediyorum
dediğin vuruntuyu enjektörlerden yapabilir temizletip tekrar deneyebilirsin en ucuz yolu bu olur sanırım.300 tl flndı hemde temizlenmiş olur bakım gibi.
geç ısınma ise termostat olabilir
onur alt devirde soğukken avanslı yürür makina inatla neden box kullanıyorsun anlamıyorum zaten yazılım yaptınız
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)