800km sehirici, genlesme kabinida doldurunca 1000 gidiyor
Printable View
arkadaşlar 2012caddy 1,6tdi var bizim ustada yazılım yaptırmayı düşünüyor araç orj.105hp sağlıklı olarak max kaç hp ye kadar çıkar yapan yer varmı iç anadoluda (kayseri tercihen)kaça yapılıyor birde birine sormuşlar motor beyninin içi açılacak yazılım öyle yapılacak demiş sizce işin aslı böle mi :confused:
yazılım için ecu nun içi açılıyormu?
Hocam ankarada kaça yapıyorlar bu işi servis 750 civarı bir rakam vermiş git gel olayıda var ankara için
Cruse Control sistemli 1.6 TDI lar 100-110 a sabitleyip gittiğinde ne tüketiyorlar ? bilgisi olan varmı ?
kaç modeller ?
1.2 tdi la 1.6 tdi ın turboları farklımı.bilen varmıdır.
1.6 tdi icin mantıklı güç nedir ? Downpipe ve egr iptali ile 150-160 hp günlük kullanımda sorun çıkartır mı? Ara sıra gazlamayla falan turbo kırarmıyız. Yoksa 140 küsürde bırakmak daha mı mantıklı? Haftaya salı yazılım vs halletmek istiyorum İstanbula gidip (nereye yaptıracağıma da karar veremedim)ama 160 veya üstü bir güç mü yoksa soft yazılımla 140 civarları mı kararsızım. Yakıt yüzde 10-15 artsada olur, maksat uzun süre sorunsuz kullanabilmek. Eğer 160 civarı sorunsuz yürür derseniz onu yaptırıcam. Başıma bir iş geldiğinde çekici sırtında Lüleburgaz dan İstanbula gitmek istemiyorum. Burada olanaklar sınırlı.
Günlük kullanımda 140 tan fazlasına gerek yok.
benım aracım 150 155 cıvarı gunluk kullanıyorum.senın tarıf ettıgın gıbı. 2 3 yapıp bırakıyorum. sorun cıkarmadı su ana kadar 93 bınde. tek problem baskı balata kaçırmaya başladı tork artınca oda değişiyor zaten:D
yakıt olarakta orjınalden farkı yok aynı yakıyor.turboları ciddi sağlam.kıran hiç duymadım
Benim aracım 160hp Civarıdır diye düşünüyorum Çünkü son hard yazılımdan 1 tık geride. 20 bin km dir bu şekilde kullanıyorum. ALLAH'a şükür bugune kadar bir problem çıkarmadı. Sanırım fazla basınç vs gibi bir problemden Turbo hortumum delinmiş onuda halletim. Herhangi bir problem yok.
Aynen kamer masallah turboları hakkaten güzel. Çıkma bir turbo bulabilirsem. Turbomu büyüteceğim. Varmı bildiğin yerde acaba ?
dpf iptalsiz 2.0 cr tdi turbosu ile 165hp almışlardı caddy den.. yani oem + 2.0 tdi turbosu haliyle..