2010 larda yol pc yok, koltuk altı gözler var, arkalar disk fren
Printable View
Emrah abi takti yb kendisi gorunce detayli yazar
İlginçmiş valla. Araba boş donanım diyince bu kadar boş olacağını tahmin etmemiştim :) golf5 1.9tdi falan baksın bari ne diyem :D
arkadaşlar konuyu biraz hortlatıcam ama bende aracımı güçlendirmek istiyorum sağlıklı bir şekilde 1.6 tdi polo...0-100'ünü 7 sn civarına çok abartı maliyetlere kaçmadan çekme şansım var mı?
downpipe + yazılıma bakar :)
belki 7 olmaz ama ciddi hızlanır, neredeyse 2 katına çıkıyor gücü..
0-100 de gücü yola aktarabilme kabiliyeti motor gücü kabiliyetinden daha önemlidir.
mehmet abi kesinlikle haklısın zaten direk patinaj ile kalkarsan kafadan 1 , 1,5 sn kaybediyosun...o yüzden lastikler vs vs ufak detaylarda işin içine girmiyo değil...aslında ben aslen şunu istiyorum burda ben ve bircok arkadasımız abimiz 1.6 tdi araç kullanıyoruz ve yazılım dpf egzos turbo vs biçok işlem yapılıyor , düzgün bi başlık altında bunlar paylaşılmıyor genelde yazılan şeyler biri a konusu altında biri b konusu altında... 1.6 tdi adam gibi yürükmek isteyende çok kişi war... aslında özgün abi siz bu konularda yazılım vs biçok uygulama yapıyorsunuz vede bu işin ehli insanlarsınız zaten forum sahibide özgün abi..benim esas isteğim su bu araçları 200 hp lere nasıl çıkarabiliriz...;Şu işi pug 207 rc ve gti lerde cok cok iyi yaptılar paylaşım olarak peki biz neden böyle bir paylaşım yapamıyoruz... benim sizlerden isteğim bu
arkadaşlar 1.6 tdi polo için güzel bir yazılım egr iptali dpf iptali düz boru yapıldığı zaman sona kumandalı varex yapılması gereklimidir performansta bi artma veya azalma olur mu ?
sifir yada 2012+ polo aliyim diye baktim, araba iki airbag yahu.
Hic birsey yok, 2002 cliomdan bos araba, ayiptir bir de pahali
1.6 TDİ Caddy komple düz boru kaçlık olsa iyi olur ?
Downpipe dpf iptali yazılım yapsak tahmini ne kadar güç çıkar son olarak şehir içinde yakıt artar mi normal kullanımda
4 senedir 1.2 lere yazilim cikmadi, galiba cikmayacak bundan sonra:(
Yazilim kokusu aliyoruz :)
Hayirli olsun artik 1.6 tdi cay motorlarin beynini sokup unlock yapmaya gerek kalmadan tuning yapabiliyoru :)
http://i.hizliresim.com/QvabrV.jpg
İlgilenen olursa yardımcı olmaya çalışırım