User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Golf MK VII Kullanıcıları ve Bilgi Paylaşımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Golf MK VII Kullanıcıları ve Bilgi Paylaşımı

Arkadaşlar Merhaba, Ben Oğuzhan... 1 ay kadar önce Golf MK VII 1.6 tdi comfortline manuel araç satın aldım. Forumda Tdi ve tsi üzerine oldukça teknik detay, güçlendirme üzerine özellikle mevcut. Videolar var.. Roll yapan arkadaşlar var.. Bu konudada Golf 7 kullanıcıları bir arada olsun diye düşündüm, tabi moderatörlerde uygun görürse... İlk soruyu ben yönelteyim buradan;
    Aracınızda hangi chip tuning firmasını tercih ettiniz ? Ne kadar güç aldınız ? Memnun musunuz ?
    (Konu adını VII olarak değiştirebilirmi moderatörler acaba ? )

enesbeytul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba oğuzhan. Bendede senin aracının aynısı var 11 ay kadar oldu alalı ve bunun yaklaşık 9 ayını yazılımlı olarak kullandım. Ankarada Booster Performance dan stage 1 yazılım uygulaması yapıldı. dyno da 145 hp çıktı. Yazılımdan sonra gerçekten ınanılmaz bı fark oluyor. Benım yakıtımda bi dusus olmadı.(Arkadaşımın tsi beetle aracında 100 km de 1.5 lt kadar dusus saglandı) bu kullanımla alakalı bırazda. Roll olarak aynı aracın dsg si ile 2. viteste roll yaptıgımızda 4 uncu vites 4.000 devire gelmeden 6-8 boy yaklaşık bi fark açtım. yazılım arabayı ınanılmaz rahatlatıyor. Tavsiye ederim. Iyı forumlar
    REAL MAN'S USE THREE PEDAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba Enes.. Chip tuning'le alınacak güçler aşağı yukarı benzer.. 145-150 ps güç alınabiliyor sanırım. Bende karar aşamasındayım.. 650-1800 arasında değişen fiyat aralığı var.. Yazılımlı ve dsg'li araç ile denersen, sonucu buraya yazmanı isterim..

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yazılım yaptırmanı tavsiye ederim Chip tunıng olayının turboyu fazla ısıttığını duymuştum
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)