İsik abi sizdeki motor m47 mi ?
Yakinda bilgilerine ihtiyacim olcak
Printable View
İsik abi sizdeki motor m47 mi ?
Yakinda bilgilerine ihtiyacim olcak
Evet M47TU olması lazım, bildiğim kadarını seve seve paylaşırım sorun değil.
Peki yazılımla boost alt devirlere çekilebiliyor mu? Neredeyse hiç doldurmuyor gibi birşey bizim araçta olan.
alt devirlere yayılamamasının sebebi yeterli yakıt gelmemesi olabilir , gerekli yakıt verilir ayar çekilirse yürümemesi için bi sebep yok. şuanda altlar az yakıt yüzünden yürümüyor olabilir.geç gelmede çözülür bence
downpipe varmı araçta?
Downpipe var, sonrasında magnaflow 200 cell metal katalizör ve düz boru var.
valla pampa ordan cımbızla lafı çektin :D herşeyini yapsınlar bitsin olmazsa bide box takın nolcak yani boklu malmı bizim boxlar :))
Ule chip box dedigin seyi 7 sene evvel satiyodum ben dibine kadar ne oldugunu bilirim :) boklu malmi dedim :) onla olmaz bence
Altlarda tork limitörü olabilir üzerindeki yazılımda abi, yazılım ile ayarlanabilir diye düşünüyorum :)
Yok Levent doldurupta gitmeme değil bizimkisi, hiç doldurmuyor gibi duruyor. Vakumlardan şüphelendim, birkaç şeyi deneyip ona göre tekrar takabilirim turboyu.
Şu İngilizler de bir cevap versinler de, yazılımın yetersiz falan derlerse sattıkları turboya göre map gönderin ona göre yeniden programlayalım diyeceğim.
Işık Bey Selam,
1- kaçak testi yapın, turbo emişi tıkayıp sisteme 3-4 bar hava basın ve kaçak var mı bakın.
2- eski turbo türbine çapı ne? yeni turbo türbine çapı ne? Bu 2 ölçü çok mühim.
türbine inducer ve exducer yani exh pervanesinin en dar ve en geniş yerlerinden çaplarını ölçüp yazın.
3- yeni turbo daha çok hava soktuğuna göre mazot miktarı da arttırıldı mı?
4- beyin korumaya geçiyor olabilir.
Selamlar Mert Bey,
1- Kaçakları giderdik ama extra teste tabi tutmadık açıkçası.
2- Türbin çaplarını bilmiyorum fakat orijinal turbosu gt1749v takılanın kasnağı gt22 kasnağı, o kadarını biliyorum.
3- O kadar verimsiz oldu ki yazılıma bakmadan turboyu söküp eskisini taktık, 4.000 d/d civarı doldurur gibi yapıp sonra boost kesiliyordu, onun dışında araç standart turbosuz 2.0 dizel kadar gidiyordu.
4- Arıza hafızasına baktırmadım bu hafta müsait olduğumda baktırırım.
Turbonun emis capi ayni yani a/r si. Zaten ikiside ayni kasa icine oturtulmus . Orjinalin emmesi 3,36cm - egzozu 3,66cm...
Soru:
Can you send me the difference between my standard turbo and the new one.
Example compressor wheel sizes, turbo pal sizes difference etc.
I think if we know the exact sizes it will be more easy for us.
Cevap:
The turbo features a billet 56mm compressor wheel (similar in size to that found on GT20 and GT22 turbos).
Bu da turbo dolmuyor sanki turbosuz 2.0 dizelmiş gibi gidiyor diye yazdığıma verdiği cevabı :
We do not have mapping files to send you but I can confirm the vehicle will need a remap again once the hybrid turbo has been fitted as the hybrid turbo is different to the standard turbo and so adjustments need to be made to suit
Işık selam;
yazılımsız olmaz bu iş, Ankara'da olsan çözerdik rahatça, beyin OBD den program atmaya müsait... basınç hiç mi geliyor yoksa geliyor da araba fakirde mi kalıyor görmek lazım...
Yok basınç hiç gelmiyor gibi birşey, 4000 civarı biraz basar gibi olup sonra düşüyor.
Turbo herhalde büyük geldi fazla kurcalamadan gittiği yere kadar gitsin deyip bırakacağım, artık uğraşmaktan sıkıldım :(
wg çalışıyormu baktınız mı? hiç boost gelmemesi garip geldi eğer ölçtüyseniz
Valla ben de wastegate'ten şüphelendim, turbocuya test ettirdik, elle test etti çalışıyor dedi.
Vakumların ters olmasından şüphe ettim fakat onu söküp orijinal turboyu takınca deli gibi gidiyor araba, gene de emin olmak için aktüatörü açıp kapatan pressure converter'i sipariş ettim yarın gelecek, onu takıp deneyeceğim, onda bir arıza varsa zaten değiştirdiğimizde kendisini gösterir sanıyorum.
Wgyi sokun araba ne basiyorsa bassin denedinizmi bu sekilde?