SONE-R yaşayan efsanedir...
Megane sevmezdi , saatlerce civic megane'den iyi derdi..
iki tane megane 3 aldı :D
Printable View
dizelci arkadaşlar nerdesiniz bir elin parmakları kadardamı değiliz :)
aracın içinde bulunma şansım oldu, inceledim az çok gidişi tatmnkar güzel soft bi yazılımla daha iyileştirilip tat alınabilir, yol tutuşu viraj kabiliyetide oldukça iyiydi, tek olumsuz yani vergi diye düşünüyorum
CRUZE larda aveolarda z rotu sorunu varmış çabuk dağılıyormuş
Hocam aracınıza bayıldım özellikle stoplar beni benden aldi :) :) maşallahi var allah kaza bela vermesin
Abicim aracın hayırlı olsun sitedeki tek dizel cruzeci sensin galiba :D
Vergisi ne kadar bunun?
cruze 2.0 dizel emsali araçların 55-60bin oldugunu varsayarsak 2lira vergi bişiy degil
cruzelarda degilde aveolarda z rotlar degişiyor garantiden upgrade edilmiş olan takılıyo
evet sanırım kronık bır arıza. Sırket araclarımızın 8 tanesı yenı aveo ancak lanet olsun o ontakımdan oyle bır ses gelıyorkı paket taslı yollarda akıllara zarar. Ve araçlar henuz 10.000 ila 30.000 km arasında. Servise gonderdıgımızde hallettık dedıler sonuc yıne aynı. Bır sonrakınde ozel talımatla rot kontrolu ıstetecegım.
arkadaşlar dün akşam saatlerinde 2013 mercedes C serisi yle otobanda kapıştım onun önüne araba çıkması ve yavaşlaması haricinde :) 2 kere adam gibi basabildik 2 sindede 200den sonra geçtim arkasında sadece AMG yazdığından dolayı ne olduğunu bilmiyorum ama fena sinir oldu :)
yeni konu açmak istemedim hazırı varken.
her ne kadar arkadaşlarımdan ağır küfürler hakaretler ve agıza alınmayacak sözler duysamda :D cruze dizellere aklım kayıyor :)
aklıma takılan içaksamda kullanılan malzeme kalitesi kötüymüş takırtısı çokmuş heralde aslı varmıdır.bide mekanik sağlamlığı nasıldır turbosu enjektoru alt takımı falan.poloyu satıp düşünüyorum ama pişman edermiacaba.40 liraya böyle dolu hızlı dizel sedan araba başka bulamam gibi.
Kamer ağır küfür. Ağıza alınmayacak söz !
Ben bu konuya yazmayalı baya olmus en son c200 le kapistiyimdan beri girmemisim:D su anda yazilim downpipe filtr yle 210hp 450nm tek kelimeyle harika bir sekilde yuruyorum. Yazilimli 163luk 320d yi kale almiyorum 530d yle gule oynaya yuruyorum. Kamer kardes sana kufur eden arkadaslara benden cok selam soyle bu paraya bu performansta bak goruntuyu hic saymiyorum bir arac bulabileceklerse hatta soyle iddali konusayim 60-70bine kadar boyle performansli sorunsuz sedan dizel bir arac varsa ben arabayi yari fiyatina vericem...
aracınıza maasallah bır aveo kullanıcısı olarak hep hayalımdır 2.0 HB dizel ve otomatik cruze :)
5,30d çok ağır kalır (kg olarak) yürüdüğünüze inanırım
Stock Cruze ile denemiştim
http://www.youtube.com/watch?v=04lsj...ature=youtu.be
Oynamak derken mecazi anlamli rahat yurudum yanindan basa bas gitmedik uzun sure bunu belirtmek istedm. Bende stock halde gazihanin yaptigi 1.6 190hp lineayla denemistim uzun sure onumde gitmisti. Kim ne derse desin su haliyle cok memnunum aracmdan
izmirli@ 184 lük dizel 320d ile denedin mi hiç?
şahsi fikrim iç malzeme kalıtesi biraz kötü ve lastık sesı cok gelıyor içeri. otm şanzıman gecıslerı güzel geldi bana..
opel chevrolet yetkili servisi çalışanı olarak diyebilirimki bire bir aynı.. hatta bazı parçaların referansları bile ortak...
bencede çok mantıklı seçenek...
Bugün bir arkadaşımın DS3 yle denedik 1.6 thp 156lık olanlardan. Specler büyük turboyazılım dp free flow filtre . 60 civarinda bastik yaklasik 6-7 boy arasi acip 210 gibi fark sabit kaldi 100de bastik 5 boy civari acip 210 civarinda fark sabit kaldi 180de bastik yaklasik 2 boy acilip yine fark sabit kaldi. o kiloya ve yapilanlara gore sonuc bence cok guzel.
http://www.youtube.com/watch?v=c-wd8u8pVcw
Cruze benim arabamdı. bu videoda o geceden
bravo 2 kişi
Kubilay beyin dediğine göre
araç 200bg 440 nm
cruze u kendi dinamomda ölçtüm.
161,5 bg
356,7 nm
cruze boş 1600
Arada 80 nm 39 bg lik bi fark yok. Hacimle ilgili olabilir. Kopup gitmiyor. Ben daha fazla fark beklerdim.bravo 2 kişi olmasın rağmen cruze çok ağır.
Şimdi soft yazılımlı otomatik bi cruze cruzum var. 178bg 390 nm
dp düşünüyorum bende ne kadar değiştiriyor ar