Dp olmadan olurmu yaw dimi :D saka bi yana buyuk turbonun artisi cok fazla o yuzden dp ve filtrede olunca cok ciddi yuruyor araba ;D
Printable View
Dp olmadan olurmu yaw dimi :D saka bi yana buyuk turbonun artisi cok fazla o yuzden dp ve filtrede olunca cok ciddi yuruyor araba ;D
Merak ettiğim sanzımanı bozmamak aslında 450nm ye fala dayansaydı bu hafta dp ve egr dpf iptaldi. Ama şimdi korkuyorum tork çok artarsa sıkıntı...
Deneme içinde tel verim. Ekleyin whats app tan konuşalım. 0505 719 80 70
Buralardaki yokki boyle hevesli arkadaslar istanbula getirceksiniz beni :D
200 300 km olsa gelicemde 600 km az degil insallah firsatm olurda gelirim :) yanliz video isterim ona gore :)
Yapin organizasyon.120d hazir :)
120d nin videosu varmi hic ? :)
Buradan izleyebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/vide...tml?highlight=
Ben gormustum bu videoyu jantlar 15 sanrm dimi ? Bi de cupra stockmyydu ?
Jantlar Fabrikasyon 17
Cupra full stock
Videoda kucuk gorunuyor demekki masallah cok guzel gidiyor 120d..
Orcunkar son susturucunun tek basina faydasi olmaz yazilim isine girerken cok arastirmistim. Dp , düz boru hacimli olanlarda en guzeli ama cok ses istemiyorum dersen freeflow takilabilir ortalara
Yok ses olmasın dizellerde ses kotu oluyor şahsi fikrim. Videoyu izlerken bmw nin baya baya siyah duman attığını gördüm. İlk yazılım yapıldığında benim aracımda böyleydii:) fakat şimdi araçta duman bile yok. Turbo basıncını en son biraz daha açalım dedimizde motor kendini korumaya alıyordu. Bugün görüşücem tekrardan bir yazılım yaptırmam şart. Yazılımdan sonra 2. viteste devir sattinde hafif bir dalgalanmada var. İlk başta şu sorunları çözeyim sonra komple egzoze el atıcam :)
Ne kadar duman o kadar randuman bu isin baska yolu yok :D devir saatinde neden oyle bisey oluyor anlamadm ama benm aractaki egsoz sesine egsozcu ve ben basta olmak uzere dizelden boyle bir ses cikamaz diyolar ama senin aracinin motor karakteristigi acisindan nasil ses cikar onu bilmiyorum tabi :)
Hazirda video var zaten yarin atarm whatsapptan :) yanliz bende bi karran videosu isterm :D
Var zaten bende bi 0-180 gönderirim onu...
İfe 0-180 videonu izledimde yazilimi biraz daha hard yapip dpf yi iptal edersen tam olur sanrm :)
dedim ya şuan 178bg 390nm hen yakıtım düştü hemde araç daha akıcı... hemde dpf daha az kirleniyor
İfe sen dpf yi iptal et hard bi yazilim yap beni dinle :D
Aracı bugün istanbul dan bir abimize sattm esenyurt civarlarında görebilirsiniz hatta denemeye o da katilabilir iletisime gecin bence ;)
Cruze cular yine kayboldu nerdesiniz heeeyyy... :D
hakan naptın buldun mu polo ......cumalar gelıp gecıyo gozlerımız seni arıyor......
Yok be abi bulamadik hala dolaniyorum bos bos Bu cuma gelicem ama nasip olursa :)
Orçunla görüştük deneyeceğiz fakat bi kaç problemi varmış halledince sıkıcaz.
Ne kadar zaman oldu bi deneyin artk ta görelm yaw :)
Loading :)
http://i59.tinypic.com/f4jokg.jpg
Turgay abi yay mı var araçta? Abi denicezde dedim ya orçunda problem var halletsin haberleşcez ***** havalar soğuk kuru bi zamanda deneriz inş.
Turgay abi sen karistiriyosun yine biseylerde bi ara sorgulicam seni :D
Valla kardes deneyin artk su orcunla merak ediyorum videolari gorelm bi yaw ;)
İşten güçten giremedim bir süre dostlar girsemde konuları okuma fırsatım olmadı :) İfe yle konuştuk zaten bir süredir yakıt sisteminde sıkıntı vardı aracın en son yolda bıraktı servise bıraktım rail basınç sensörü bekliyorum az bi işi kaldı.. Kar kıayamet geçsin zaten yanındayım İfe'nin.
İzmirli dostum aracı esenyurta verdiysen kesin karşılasşırız o arkadaşla.
Orcun kardes en kisa zamanda videolari bekliyorum haberin olaun :) su 120d si olsan arkadaslada iletisime gecin mutlaka :)
Arac beylikduzunde erdal diye ögretmen bi arkadasa verdm mutlaka görüsün araci incelersiniz hatta onuda cagirin katilsin size cok daha neseli olur :)
Bugün aradım basıns sensörünü istemişler eli kulağında 1 saatlik işi var dedi yarın allah kısmet ederse aracıma kavuşucam :) bu hafta yalan olur sevgililer günü hanım oyar yoksa :)ama hafta içide olsa gideceğim İfe'nin yanına herkese haber veririz hem tanışmak nasip olur :icon_tup::icon_tup:
Eibach 3,5 Var + jantlarda 2 kutu siyah plasti dip.Dizel araç olduğu için benzinlilere göre daha fazla çöküyor.
Sen sorgulamadan anlatiyim o zaman :)
Mustafa Ege Tuning (Remap By Dr Oz) de Dp İptal edilip yeniden programlandı arkasından 3.Sanayi Egzozcu Okan Baycu Düz boru hazırlayıp monte etti.Mustafa ve OKan a temiz çalıştıkları ve 0 arıza ışığı için teşekkür ederim.
http://i58.tinypic.com/jpat04.jpg
Turgay abi yine ses etmeden yapmissin bende diyorm sessiz sedasiz neler yapti
O 120d Alp in arabasıysa çok hızlı beni rahat geçer, Erdal abinin arabasıyla denemek lazım. Ben şanzımanımdan korkuyorum. Yoksa eksozcum Fidex performans egsoz ahmet ustamdan randevu bile almıştım DP için. Sonrada Mehmet abi(megachips) yazacaktı tekrar.Eğer araç daha hızlı olmayacaksa Aracı değiştirebilirim.