Zaten sen spor moduna alınca aracın gaz tepkimesi artıyor yani gerek yok sprintb. ye.Evotech yazılım işini halletti galibe yılbasından sonra yapıyoruz dediler, birkaç deneyim görüyim bende yaptıracağım.
Printable View
Zaten sen spor moduna alınca aracın gaz tepkimesi artıyor yani gerek yok sprintb. ye.Evotech yazılım işini halletti galibe yılbasından sonra yapıyoruz dediler, birkaç deneyim görüyim bende yaptıracağım.
Ecufastın konusuna yazdım fiyat bekliyorum bakalım ne diyecekler fiyata ve 2 sene garantisi mi oluyor yani kesin mi
Bacanağın 3.20d sini(184Hp) geçen ay MegaChips de yazdırdık 230Hp 500Nm,bu zamana kadar niye yaptırmamışım diye pişman oldu :)
184lüklere bende yazılım yapışıyo diye biliyorum.bekir usta bikaç tane yapmıştı sanırım 1 tanesini ölçerken görmüştüm.225-230hp civarı güç çıkıyo o makineden.bide yanına sprintbooster olursa tadından yenmez
bence yazılım olduktan sonra sprint booster bi işe yaramıyor
yazılımla sprintbooster'ın alakası yok yazılımlı araçtada fazlasıyla iş yapıyo.biri yazılım biri gaz tepkimesi sonuçta farklı şeyler
Dip not; bu kısık hali. Özgün abi veya Eser abi görürse yazarlar zaten:)
http://i744.photobucket.com/albums/x...psb5fe8984.jpg
184 luk e90 e91 e92 e93 araclarin hepsine yazilim yapiliyo. F30 larin hicbirine yazilim yapilamiyor.