Çok iyi olur aslında :icon_tup:
Printable View
telefonumu pm atıyorum haberlesırız kardesım
Bi paliocu arkadsımda vardı adı murat onun palıosu 90 küsür hp lerede ayarlanmışdı çok bastıgında duman atma vardı sadece normalde çekişi olsun gidişi olsun bayağı tatminkardı
yazılım yeterli olur sadece
mart 15 ankaraya gıdıcem ınsallah, yazılımlı halıne bak bı de berkay :)
arkadaşlar yazılım+egr+hız limitörü iptali yaptırdım aracın karakteri bi hayli değişti şimdi sırada downpipe yaptırmayı düşünüyorum sizlerinde fikrini alayım konu canlansın :)
denıyek mı :D
Arabamı satıp satmama konusunda kararsız kaldıktan sonra satmamaya karar vererek downpipe ı yaptırdım amyant ilede bi güzel sardık. Şimdi aklımda intercooler var. Bildiğim kadarı ile aracımdaki cooler 1.8 lt ,ben bunun yerine 1.6 polodan çıkan coolerı takmayı düşünüyorum o cooler ise 4 litre imiş. Sizce nası olur ? Lag çok olur mu ?
İyi günler bende aracıma performans yönünde bir kaç şey katmak istiyorum arabam punto evo 1.3 75 beygir olan versiyon ama şimdiye kadar elle tutulur bir örneğe denk elmediğim için karamsarım çünkü araç çok isteksiz giderken şimdi siz hazır yaptırmışken sormak isterim, aracınızın hiç hızlanma videosu varmı, başka araçlarla deneme fırsatınız oldumu referans olarak, birde tüm yaptırdığınız işlemler ne kadara mal oldu size ?
bir kaç ay önce yazılım yaptırdım baya dumanlı olduk ama hayvan gibi yürümeye başladı. Önce yaptır sonra baktın yetmedi bızıklamaya devam et :)