alısınca bu araba eskısı gıbı neden gıtmıyo dıyosun dımı :)yada eskısı gıbı hızlanmıyo hıssıne kapılıyosun :D
Printable View
onur orjinal turbodan fazla birşey bekleme öyle mutlu olmaya çalış :)
bazı seylerle mutlu olmak gerek ;)
Eskisi gibi değilde daha da hızlı olsun istiyorum :D ama fena değil bu haliyle dün 2 ye çekip 2 nin sonuna kadar asfaltta ciyaklattim fenaydı off diyorum :D
yapmak istediğim çok şey var şu arabaya ama sizin yaptığınz a3ü gördükten sonra tüm fikirlerim değişti hem tek kapı hem daha hızlı bi 1.8t ye sahip olmak varken 4 kapı sedanla uğraşmak istemiyorum zaten burda imkanlarım çok sınırlı
aracım satılık bu arada. düşünen varsa güzel fiyata vericem
Bence focus için en ideali eksoz+dp+yazılım ztn burlarda 150 hp lere dayanıyor. Benim aracımda bunlar var fakat debriyaj sıkıntısını çözemedim. Hareketli volan yüzünden iyice canım sıkıldı. Bu konuda herhangi bir tavsiye var mı? bana connect volan önerdiler ama nasıl olacak bilemiyorum. Bir de yerli bir firma sabit volan sabit debriyaj seti üretmiş ama o nasıl olur bilemiyorum.
Sağolun varolun arkadaşlar, hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Yazılımı yaptırdım, dp'de tamamdır. Şuanda başka yapılacak birşey yok. ***** dizel olduğu için spor eksozlar dolmuş sesi çıkardığı için onu es geçtim. Şimdilik bu kadarla yetinme niyetlisiyim. Büyük turbo almaya kalktım bu seferde geç turbo dolumu problemi baş göstereceği için ondanda vazgeçtim şimdilik bu performansta kalıcam. Denemek isteyen arkadaşlar varsa deneyebiliriz :) 1.6 dizel olması şartı ile...
Hyundai-kia 1.5 vgt motorlarda da focuslarda kullanilan gt1544 turbo var onlar hard yazilimlara pek dayanmiyor ve sorunun yag sicakligindan dolayi oldugu soyleniyor
Ayni sorun focuslarda neden yok ? Yada ben gormedim henuz :) Sistemde ne gibi farkliliklar var acaba
Focuslara yazilim yapip sorunsuz kullanan kisi sayisi 1.5 vgt lere yazilim yapip kullananlardan daha cok :) benim izlenimlerim boyle :) bende yazilim yaptirmak istiyorum fakat sorsunsuz binen daha gormedim forumda cogu kisi kirmis bu soylediklerim hard yazilimlar tabiki soft kullanimda sorunsuzlar
duzgun kullanıldıgı surece sorun olmaz bence 6 7 ay bende dıp gaz gezdım dıp gazdan kastım duzluk buldugum heryerde degıl cumartesı pazar gunlerı hafta ıcıde ara ara ama benım turboda otme felan olmadı 124 bındeydı ustunde orjınal turbosu takılıydı...suankı aldıgımda 137 bınde cok sukur en ufak otme fln yok :)
Benim aracim 2007 model ve 80 binde motoru cok cok saglikli bu zamana kadar hic zorlanmamis duzgun kullanilmis kime sorsam yaptir diyor fakat yaptirip sorunsuz kullanan kisi sayisi az olunca ister istemez tedirgin oluyorum :)
benim hdila ayni motor farzederek soruyorum sanziman volan vs. aynimi tdci la hdilar ?
benim hdi in debriyaji 19 jantin performansi öldurmesine ragmen dayanamaz hale geldi, varmi nette falan bizim araclara debriyaj ureten firma ? yazilim yapip basinc acicam guvenemiyorum isininca bu halde bile kaciriyo
aynen baskıları dayanıksız 3 5 gun stock sekılde gazla kacırmaya baslıyo bronz lazım :D