Hic boyle bir isleme kalkistiniz mi ? Surekli mazot filitresinin tikanmasi , arabanin korumaya almasi . Mazotu dibine kadar kullaniyorum ve bu yuzden surekli sikinti yasiyorum. Acaba temizledikten sonra bir filtre daha koyulabilir mi ?
Hic boyle bir isleme kalkistiniz mi ? Surekli mazot filitresinin tikanmasi , arabanin korumaya almasi . Mazotu dibine kadar kullaniyorum ve bu yuzden surekli sikinti yasiyorum. Acaba temizledikten sonra bir filtre daha koyulabilir mi ?
Mazot deposunu temizlesende temizlemesende dibinde zamanla su oluşacak bunun önüne geçmek için dibini çektirmeyecekdiniz. İkinci filtre meselesine gelince, aracın orjinal filtresinden önce universal bir filtre koyup ortalama 5000 km de bir değiştirmen hem orjinal filtrenin ömrünü uzatır hemde ne olursa olsun çift filtreleme yapmış olursun
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan, arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz.
Bende eski model willys var deponun içi artık balcık gibi olmuş aynen dediğin gibi filtreyi tıkıyor, sonra hava yapıyor çalışmıyor saatlerce uğraş dur.Ben kendimce çözümü şöle boldum tahtakaleden su filtesi aldım (20 tl ye ) bunu mazot filtresinin önüne koydum ne kadar pislik tortu gelirse gelsin önce orda filtreleniyo sonra mazot filtresine geçiyor benim işime yaradımı fazlasıyla yaradı ayda bi temizliyorum yola devam
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
oldu ki zorda kaldık ben heryerden mazot almayan bir insanım mesela ışık yandığında eve dönerken her zaman aldığım yerden almak için ışık yansada umrumda olmuyor. ikinci bir filtre şart.
kardeşim filtre depoda biriken suyun belli miktarını tutar ama sen yinede kullanma tam dipte 10 litre mazot olsun deponda her zaman
deponun temizlenmesi sıkıntı değil tabiki ama zaman kaybı
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan, arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz.
Fakirlik65 litre depo var 63 litre ile 2000 km yapiyorum uzun yolda. Artik ceyregin altina dusmem . Tovbee.
benim 307de ben hiç sıkıntı yaşamadım,
o zaman öğrenciydik ışığım yanmazsa problem vardı, yanlış hatırlamıyorsam depoyu temizlemen için depo altında çıkış vanası var, hiç depoyu söktürmene falan gerek yok.
Alttaki tıpaya bi bak, varsa zaten kendinde tamamen boşaltabilir, sonra üstüne mazot koyar devam edersin.
Sorentolarında belli bir zamandan sonra depolrın içi soyuluyor ve tıkıyor boruları zamanında bunuda yaşadık![]()
Taktiginiz filtrelere dikkat edin, yakit basincinizi etkileyebilir, pompaniza gereksiz yuk bindirebilir.
Her zaman aldiginiz yere gitmek icin lamba yakipta yolda tikaniklik vs den kalirsaniz devamli oraya gitmeyin bir daha.
Cok uzun km lerde bence temizlemekte fayda var depoyu.
63 litre neymişpejo mazot kacakcılıgına mı oynuyo
dipte mazoot bırakma bide sizin okulun ordakı benzınlıkler guvenlı mı hıc almadım da fiyatlar cok ucuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)