o muhabbetler burda donsun ınsanlar bılgılensın :)
Printable View
Dostlugumuz pekissin :)
Var mı aranızda boxsuz dumanlayan?
1.6 90 hp idi aracım.
Megachips yazılım
Downpipe
Düz boru
133 hp çıkmıştı dynoda.
Şeytana uyduk.
110 luğun turbosunu aldık
K&N kutu içi filtre aldım sonrada
Dr.Ecu yazılım yaptık.
Son hali ile 160 lık rocconun 1 boy önünde gidiyorum.210 a kadar.
Satmazsam sırasıyla box denicem.
1749 turbo
Enjektör
Methanol kit
50 shot nos
Sanırım 200 hp falan olur.
Fakat araç ağır 1400 kg birazcık hızlı gitmemin sebebi 195 65 15 lastiklerim ve jantım.
Düz yolda maksimum 235 eğimde 250 yi görüyorum.
Uçan kuşla sıkarım fakat sizle denememiz abes kaçar . Ben 145 hp siz 230 hp. Arada 200 kg de fark cabası :) İzmire yolunuz düşerse beklerim çay kahve içmeye.
Sadik filtrenin faydasini gordun mu kardesim
- İstanbul Bahçelievlerden 2006 Peugeot 307 1.6 HDi 110 HP Aracımla Elimden Gelidiği Kadar Yardımcı Paylaşımcı Olmak İsterim Aracım Motor Olarak Orjinal Ve 113.000Km"de Şuan
1991 Sonu Doğumluyum 2007den beri 1.6 hdi motorlu araçlara binmekteyim gayette memnun kaldım he ilk aracımda biraz sıkıntılar yaşadım birazda kendi ihmarkarlığımız yüzünden ama ders oldu ondaki sonra araclarımızda sorun yaşamadık
Sırasıyla 307-Partner- Tepee - 407 - 2. 307 "im - 3. - 307im olarak bindim Tabi bunlar psa grubu bindiklerim
Son aracımdan bahsetmem gerekirse ilk sahibinden 2013.11 ayda aldım 87 binde aldım 2006 Model Comfort versiyonu kırmızı renkte sunrooflu muazam bir araç 110 beygir çok ayrı bir dünya 90lığa göre :)
Araç ben alıncaya kadar hiç bir yere anahtar vurulmamış fabrika montajında kalan bir arabaydı sadece yağ su filitreler değiştirip binilmiş hiç sıkıntı yaşatmamış
- Ben aldım sırasıyla 3 kere yağ su filitre bakımını yaptırdım -1 kere fren balata diskleri - birde 102bindeyken baskı balata volantı değiştirdim 90 bindede triger setini değiştirdim oda değişmesi gerektigi için sorun yaşadığım için değil onun dışında tek bir sorun bile yaşamadım bunca kilometredir 8 ayda 26.000km yaptım maşallahı var tek sıkıntımız alt takımla çok ses yapıyor biraz daha dağılsın öyle yaptırıcam durumum oldugunda inşallah :)
Her türlü sorunuza isteginize açığım iletişim adreslerim.
Facebook Adresim https://www.facebook.com/alperrcakan
Cep Telefonum / Whatsapp 05427277966
1.6 hdi ile alayına gideeer :D
bende tüm hdi lara gider yapıyorum :D hanginiz en hızlısı