arkadan kamyon iteklemiştir onu o yollarda
Printable View
arkadan kamyon iteklemiştir onu o yollarda
Ohaa ıımıs bırer tane alalım
:D
Yakında haftalık ya da aylık dergilerden biri uzun yol testi yapar,orda ortaya çıkar değerler.
Ben şehirlerarası 90/100 km hızla ortalama 1000 km yapıyorum..60 litre:) mutluyum huzurluyum :)
1700 km yapılmış bende inanırım.bütün şirketlerde clio var :Dama basaranda 1500 yapar Allah bereket versin derim neden 1700 yapmadı demem.eski kasa clio dizele 20 ytllik alıom hergün basıorum 2-3 gün gidiyor :D
1700 harıka be uzun yol yapanlara ılac gıbı gelır be :D
clio 1700km çok iyi değer. symbol değilde hb düşünülebilir :)
" Renault'un ekonomik araç kullanma rehberi kuralları dahilinde yapılan testte "
aracları satarken bunu da vurgulasalar cok iyi olur ama satış politikası "bir depo 1700km" ile satarlar arabaları akabinde servislerde gelde anlat durumu 90km sabit hız klima kapıalı vsvs. diye arac sahiplerine
fiat fiorino da 1depo ile 1000km ile satısa cıktı servise gelen her 10 fiorino müşterisinden 8 i yakıt tüketiminden şikayetci menzilin 650-700 km lerde kaldıgını söylüyor..
renault servisçilerinin bası agrıyacak bence bu durumda
deposu buyuk heralde :D o depodan crx takalım :D
vaybe bu neymiş be ben megane 2 le bi depoyla 1280 km yol yapmıştım ama bu çok başarılı
piyasaya çıkmış galiba araç. şirketler kiralamacılar doldurur ortalığı:)
camlar kapalı yük yok yolcular aç(ağırlık olmasın diye) max sürat 70 bende yaparım 1700'ü 2 günde izmire gitmesinden anlaşılıyor zaten kaç km le gittikleri.
120TL yakıtla ortalama 130km de araba yüklü 960km şehirlerarası ben gittim.
arkadaşlar aracın deposu 50 lt alıyor 45 değil
bunların kullandıgı gibi kullanırsak aracı o yollar bitmez 2000d/d üstüne max 2500d/d cıkıolar die biliorum ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilemem ama öyle ne yol biter ne de zaman geçer.
Bagajlarıda boş araçta en ufak agırlık yok sadece şoför var geçer mi öyle yol yaw :D
1 depoyla o kadar yapmak istiyorsan yada yapman gerekiyorsa geçer :hahaha:
cidden reno bu işi beceriyo megane ile dizel 1depo ile 1135km yapmıştım bende az çok basmıştım normaldede şehir içi kullanım çok fark ediyo özellikle subarudan inip ona bindigimde benzin ibresi hiç oynamıyo geliyo gözümü sonra subaruya geçince benzin almayı unutucam diye korkuyorum :)
bizim d4d de alanya-evreşe arasını (958 km) depoyu bitirmeden son çeyreğin hemen altına ibreyi düşürerek alıyor yaklaşık deponun 16 da 3 ü oluyor 55 lt den :) yaklaşık 45 lt ile yani.
ki klima açık, 3 kişi, dolu bagaj, yicek içicek ve dolu depoyla yola çıkıyoruz.
yolda 4 tane 45-50dk lık mola + 25dk lık vapur seferi ile 13-14 saatte geçiyoruz.yaklaşık ortalama 96km/saat hızla.
güzergahta, alanya-antalya-korkuteli-denizli-sarayköy sapağından balıkesir yönüne giriş-susurluk-bandırma-lapseki (vapurla gelibolu) -evreşe.
walla o motormhiççç kasmadan gotureceğinden inanıyorum menzile yapar bence
astra 1.3 le son paramla mazot alarak teme çıktım ortalama 3.4 yaptım üstelik yokuşlarda 4. viteste devir çevirerek o cliolara şaşmamak lazım zira incecik lastik kuş gibi araba az bile yapmış bende bi de + 115 kg pilot faktörü vardı:D