Devir 7k rpm ye göre stabilize edilmiş sanırım , maşallah kardeşim fena gidiyor
Printable View
Devir 7k rpm ye göre stabilize edilmiş sanırım , maşallah kardeşim fena gidiyor
Kadran 7 kmh. Devir saati 700 rpm fazla gosteriyor tam ayarlayamadik :)
orjinal turbo ile hard yazılmlı haline asım abideyken binmiştim ve hayran kalmıştım :) şimdiki halini düşünmek istemiyorum
Maşallah emek harcanmış..
Çok zevkli bişey olmuş maşallah elinize sağlık :)
Nasip olursa kisa sure sonra bende 1.7 corsaya baslicam.. Yanliz masallah guzel yuruyor.. :)
Araç gerçekten çok iyi. rev limiterlı videoyu utube da gezerken daha önce görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti... Yalnız bişe sormak istiyorum, kalkışta araç sararken vuruntu yapmıyor mu? Stock halde bile sararken benim araçta ön tekerler inanılmaz vuruntu yapıyor...
maşallah hızlı olmuş. dyno verisi varmı acaba?
Maasallah,1.7 yapılınca baya zevkli oluyo,guzel iş cıkmış :)
:) Vuruntu yok
1.8 Bar Soft Remap 177.4 Dynamics Daha sonrasında ayar açıp denedik ama Dyno fırsatımız olmadı En hızlı olmak gibi bir iddiamız yok zaten maksadıımız Stock bir araç gibi sorunsuz kullanmak ki şükürler olsun aylardırda o şekilde kullanıyoruz :)
anıl kardeş her baktığımda daha cok almak istiyorum su aracı 41 kere maşallah :) maliyet ne tuttu cok merak ettımde paylaşırsan sevinirim kendimi ona göre hazırlayayım :)
:) 4/4 lük bir iş 4500 - 5500 lira arası oluyor :)
Sanirim dun Bostanci sanayide gordum, maasallah.
:) araç otoparkta dinleniyor. :D başka araç ile karistirdiniz herhalde : )
Tahminimden biraz daha fazla ama olsun deger :)
kankacım maşallah da ben seni kozyatağı tarafında oturuyosun diye hatırlıyorum arabayı hemen hemen hergün özellikle gündüz vakitleri kayışdağında görüyorum hepte aynı yere park edilmiş oluyo hatta bu kimin diye düşünüyodum :)
6'yı istiyo 6'yı :) Maşallah çok iyi yürüyor araç.
vay be helal emek ve sonuç ilişkisi maşallah.