kullanım sertlık ıcın senın aracı görebılırmıyız müsait zamanda .. bende düşünüyorum.
Printable View
Maşallah bugün Çorlu Total'de detaylı görme fırsatım oldu aracını rölantisi sesi soluğu gerçekten çok güzel.Nazar değmesin. :)
Bende corcik aldim proje yapicam yaza doğru 1.7 dti konusu lazim aslinda :)
1.7 ler favori oldu yakinda 20 binliranin altinda 1.7 bulan sevincek sanrm :D
İnşallah inşallah :D
Yeni Haritamızla Daha iyiyiz :) MG Remaps e Teşekkürler
https://www.youtube.com/watch?v=zIcAnpekzBU
Vay masallah nazar deymesin
Maşallah çok güzel :)
Bu konuya girdikce büyük turbo yapasım geliyor kendimi zor tutuyorum :)
Maşallah sesi de gidişi de çok güzel :)
maşallah çok basarılı cok hızlı, tahmini 100 200 kaç?
13 - 14 sanye civarı sanırım :)
Bu konuyu fazla canlı tutmayın piyasa yükseliyor :D yaklaşık 3-4 ay sonra inşllah 2. aracım olucak direk projeye girişicem ama ben pistte takılmak istiyorum yol tutuş bildiğim kadarıyla berbat var mıdır bu aracın coil kitleri vsleri yol tutuş adına yapılabilinecek şeyler ?
2 sene önce yazı kimsenin pek haberi yoktu 13-14 e temiz bişeler alınıyordu şimdi imkansız oldu. Yol tutuş gerçekten kötü. Roll aracı... Virajlarda kavşaklarda arkayı bırakmaya çok musait. Tutuş için başaran nam tarzı el yapımı coil kitlerden yaptırırsın istediğin kadar bastırsın yeter bence ama istersen bir tane de arkaya kule gergisi yaptırırsın bi problem kalmaz. Ön ve arka için kule kiti mevcut ama ingiltereden sterlin üzerinden buldum ben sadece başka da yok sanırım piyasada o da dünya para. Forumdaki gibi el yapımı coil kule işlerine gireceksin :D Bu aracın bu yönünü seviyorum...
Porsche ile olan roll çok iyi olmuş. Araç gerçekten iyi devir dönüyor vti utandırır maşallah... Bizim de az kaldı bakalım ne çıkacak. Anıl'ı gördükçe şevkim artıyor :)
Kazasız belasız inşallah ...
arkadaşlar araç 4 aydır bendedir. oldukça keyifli ve sağlam bir araç. ben keyifle ve sorunsuzca bindim hevesimi aldım şimdi satmayı düşünüyorum. otomatik araçlarla takas olur. Aracın satış konusu vardır. http://www.techturkey.com/forum/otom...sa-2003-a.html
merak ettiklerinizi buradan da sorabilirsiniz.
Bu araca sonradan ne oldu öğrenebilir miyiz ?