110 luk 140, 136 lık 160 hp civarı oluyor deniliyor internette. bence fark vardır, opel'den @erh anlar, sorun derim :)
Printable View
110 luk 140, 136 lık 160 hp civarı oluyor deniliyor internette. bence fark vardır, opel'den @erh anlar, sorun derim :)
Dün aracıma yazılım yaptırdım. Aracım 1.6tdi dsg leon
golf7 1.6tdi dsg ile 50-170 arası yaptıgım denemede 170gibi aramızda 8-9 boy, belki daha fazla fark oluyor.
tamam aracta ciddi bi degisim var hissediyorum fakat merak ettigim konu stock dsg leon ve stock dsg golf7 arasında gidis olarak bi fark olup olmadıgı?
eger stock olarak ikisinin de gidisi aynı ise şuanki durumdan fazlasıyla memnunum :D
aslında daha saglıklık sonucu leon dsg ile deneyerek alabilirim ama fırsatım olmadı henuz.
Revo 90 lığı 135 den fazla olmayacağını söylüyor
135 riskli olmadığı için mi limitte bırakmışlar acaba
muayeneye giderken dp yi sökmek gerekiyor değil mi ?
13 Model Polo TDI aldık 87 binde. Soft bir chipten ve belki ufak bir egzoz sisteminden sonra dikkat etmemiz gereken noktalar var mıdır ilerleyen km'lerde ?
Daha önce Focus TDCİ' a yaptırdığımızda sanırsam egr dolmuştu serviste hallettiler yazılım da silinmişti
Revoluyorum bende şuan 135 hayırlı olsun :)
Beyler golf 7'den sadece yazılımla da 150 hp çıkar, ama daha sağlıklısı downpipe yapmak, dpf off + egr off yapmaktır, çünkü sadece yazılımlı araçta, babam gibi minnoş bir tdi kullanıcısı degilseniz, doldurursunuz dpf leri.
Ben sadece yazılımla kullanıyorum. Hiç böyle bir sorunum olmadı. Hatta ben tavsiye etmiyorum CLH için konuşuyorum. Arıza ışığı yakabiliyor kafasına göre + kat iptali epey eziyetli + muayeneden geçmiyor uğraşmak gerekiyor. Şahsen CLH'larda tavsiye etmiyorum ben... Aşırı elektronik golf7'ler ...
Abi selam bende orjinal serviste satilan yaylardan var,ben konforundan cok memnunum 2.5cm indirdigi icin cok degismiyor zaten konfor.Ben eibachli mk7 ye binmedim ama mk6mda vardi 3.5 biraz sert kaliyor serviste satilan spor yaylara gore.
Mk7nin serviste satilan yaylari eibach degil, en buyuk oem yay ureticisi mubea marka(orjinal suspansiyonlarin yayida mubea)
Sizde olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor, zaten ben olmaz demedim, daha 'sağlıklısı ' dedim. Arızaya düşüyorsa araba kuvvetle ihtimal yazılımsal sıkıntılar vardır,giderilebilir. Muayene konusunda haklısın,
7'ler mk6'lardan biraz daha minnoş daha elektronik, bende de mk6 var 2013 den bu yana, dynamics 142hp'lik değerler yürüyor dpf üstünde,hala dolmadı.
Arabanınnn kaderi değişti be kafama edeyim keşke daha önce yaptırdaydım
135 hp bana yetti ;)