Deneyen herkese tesekkurler keyifli denemeler oldu
Printable View
Deneyen herkese tesekkurler keyifli denemeler oldu
Yok mu videolar
Ya berkan sen nasıl bir adamsın kahkalar ile gülüyorum evde 😂😂😂😂
1 video var blue gt vs gtila gokhan abi icinden problem yoksa koyarim videoyu cok keyifliydi tekrar tesekkurler gtia
coolerla foto cekinmek 5 lira ...
Güzel geceydi, denemeler çok keyifliydi özellikle sonlara doğru 4 araba gelişigüzel olanlar, gecenin tek şanssızlığı Sadık'ın yazılımda sıkıntı olmasıydı bunada şükür ama hala Sadıkla tanışamamış insanlar var mesele sadece saplanmak değil :D
çok güzel oldu elinize kolunuza sağlık kardeşim DR.ECU ekibine teşekkürler ikinci dosya için geliyorum :D gtr'ın dosya yüklendi galiba yanlışlıkla benim arabaya :D :D
Varsa şekliniz coolerımıza bekleriz kanka :D Hepinize teşekkür ederim.
su 2 40 olayına bi çözüm bulsak yemın edıyorum film sahnelerınde kı gıbı tırların farlarını ıcımde hıssedıyorum :D
kanka nerdesin yaw arabayı yaptım deneyeh
sadık askere geldım 7 ay oldu askerlıgım btıcek daha makıne yapcan :))
hazıran ayında ankaradayım gelde deneyelım :))
Benim araba zaten ankarada olacak , senin için rica eder bir tur seni önden salar geçer durur bir daha geçerim :) Cupra ile denerken segman kırdım.
Konu açmadan burdan devam edelim hafta içi müsait bir gün, varsa 100 - 115 arası dizel yada benzin atmo olur
Konu açmadan burdan devam edeyim hafta içi müsait bir gün, varsa 100 - 115 Bg arası dizeller ile denemek isterim
Bana uyar Avrupa yakasindayim
Fırsat bulursam katılırım, ama aracım 100bg altında :-)
Evet 1.6 ies
1.7 corsa. Tir garajinda bulusup rolling yapmistik abi hatirlarsan Gecenlerde :)
Şu 2-3 gün içinde iskenderundayım sonrasında adanada olacam denemek isteyen varsa deneyebilirim
Anadolu yakasındayım. Benzinli flash ile müsait zaman olursa denemeye katılabilirim bende. 2 40 ta basarız 160 lara kadar sonrası risk flashta:)Araç tam kondisyonunda değil 260.xxx km deorjinal motor. broadway şanzıman var sadece ekstra olarak.. egr kat iptali soft yazılım corsa kadar yürüyor aşağı yukarı
Kangoo dizel cutout kat iptal yazilim var 120 hp kadar denerim
................
Cok uzak kacior o taraf su 1.6 ies ile bir deneyekte hele kangoo inandi
Aynen inşallah tanışma fırsatı olur deneriz maksat muhabbet çay çorba :) , benim arabada 69 bg oem yazılım var soft ıvır zıvır işte, dediğin gibi kangoo baya kuvvetli ya 1.2 tsi ile denemişti geçmişti onu izlemiştim videosunu maşallah ticari falan ama iyi gidiyor allah kaza bela vermesin