Bilinen başlıca yanlışlardandır egr valfinin egsoz gazını temizleme veya emisyon degerlerini düzenlemeye çalıştıgının bilinmesi. EGR nin görevi bununla bitmez.
Egr valfi, motor sıcaklıgı 60 C ın üstünde, saatte 60km geçtiginizde ve motorun tam yükte oldugu zamanlarda çalışır.
Asıl amacı, yükte oluşan yüksek son yanma ısısını, yakıt karışımına %10-14 oranında karışarak yakıt kalitesini düşürürken, amacı son yanma ısısının düşmesiyle metallerinin zarar görmesini önlerken yüksek sıcaklıklarda oluşan zehirli gazların atmosfere atılmasınıda önlemektir.
Bu tezler gerçek amacını ortaya koyarken, ÜLKEMİZDE BULUNAN zaten kalitesiz yakıtların tekrar kalitesinin düşürülmesi bazı aksamlarda kuruma sebep olur.Kalitesi düşen yakıtın aracın performansına ve mekanik aksamına eksileri olacagını açıklamaya zaten gerek yok. Valf kontrolü haricinde hiç bir kontrol mekanizmasının bulunmadıgı EGR sisteminde en mantıklı çözüm kapalı conta yöntemi olarak seçilmelidir. Bu yöntemi şuanda VW, AUDİ, RENAULT,PEGOUT ve birkaç bilinçli satıcı daha (OPEL hariç

) direk ülkemize gelmeden uygulatmaktadır.(Servis müdürlerinden şahsen duydum)
Bence direk kapalı conta herşeyi halleder

Ben araçlarıma öyle yaptım hiç bir arıza ışıgına veya soruna maruz kalmadım.