Maşallah çok iyi gitmiş. Alakasız ama bişey sorcam, polo blue gt mi hızlı Rocco mu ? İkisiylede denediginiz için belli olmuştur
Printable View
Maşallah çok iyi gitmiş. Alakasız ama bişey sorcam, polo blue gt mi hızlı Rocco mu ? İkisiylede denediginiz için belli olmuştur
Sagolasin oncelikle ;) rocco ile de denedim 160 a kadar denk yuruyoruz sonra bi 5 boy kadar geciyorum.
Sagolasin.
İlk gaza oturdugumuzda polo gt 1 boya yakin cikardi bana fakat gelip gecmem uzun surmedi.
Rocco buyuk ihtimal 170-180 den sonra aerodinamik ten yurur gider.
Accent blue - yazilim
Linea 1.4 T - yazilim
http://youtu.be/deoPFApsl9U
Bi sure boyle dumansiz kullandiktan sonra Dp ile birlikte Mehmet abi'nin (Megachips) ellerinden oper :))
Ozellikle elinden geldigince ilgilendigi icin tesekkur ediyorum :)
Sanzumani kisa kalicak guven. guzel gucler alicaksin com verimli guzeldir. Baski kacirma ihtimali yuksek hedefledigin guclerde.(200+) Kolay gelsin
Uzerindeki turbo gt 1544v 1.6 hdi tdci gruptaki turbolar benim merak ettigim tdci hdi 1.6 larda ayni hacim ayni turbo var olmasina ragmen neden 180 hp ler dp ve yazilimla alinamiyor 128 lik crdi lerde gt1544v olduguna eminmisiniz?
128liktekini bulamıyorm birtülü hangi turbo oldugunu ama bu 115lik için gecerli. tdci'da vgt turbomu var
önce şu : http://www.dieselevante.it/turbochar...o=740611-5002S
http://www.dieselevante.it/turbochargers.asp?idfam=GT15
Baskiyi 20k-30k da bir degistirmeyi goze aldim :)
Aslinda sanzuman tam istedigim gibi.Turbo yeterli oldugu icin bu sinif bir dizele gore devir bandim daha genis.
6. Vitesde 230 km/h i gordum kadran sapmamda cok degil %3-4 falan.
Hedef uzerindeki oem turbo ile 190+ (serp)
Sagolasin baskan :)
Benimde arastirmalarim bu yonde gt1544v
Tabi daha farkli bisey cikarsa sasirmam.
Guzel gucler veriyor.
konu dışı olucak ama liqui moly 5w-30 toptech in özelligi nedir?
ben 5-40 castrol edge kullanıyorum.
kia ceed pro stock 128hp downpipe+yazılım 168hp.sizin deger birde katlı tebrikler.turbo kaç bar basıyor.bence 190 hp ler için gene ekstra buyuk cooler gerekebilir.top speedde emme sıcaklıgını ülçebildinizmi.
Yuksek ve dusuk sicakliklarda yuksek basinc altinda en iyi sekilde yaglamaya devam etmesi vs..
Suan sadece yazlim ile (tamamen dumansiz)evet 168 hp aldi Mehmet abi.(serp dyno)
Denemelerime ve kiloma gore kesinlikle dogru bi guc.
Bu aksam obd den baglanip yolda tum degerlerine bakicam kismetse.
Bakalim duruma gore cooler lazim olursa elimizde var takicaz.
Tesekkurler
akşam bi gelde bakalım neymiş iat vs. güzel olcak inşallah
gt1544v
1.1 75hp-1.5 88-110hp-1.6 105hp
gta1444v
1.6 115hp
gtb1444vz
1.6 128hp
bildiklerim bunlar.
güven obd den baglanıp.top speed teki verilerini paylaşırsan sevinirim.ben elm327 kullanıyorum.
Bu araçta hangi beyin bulunuyor , bosch delphi ?
Tamamen dumansız demişsiniz de bu yazılımcinin maharetini değil arabadaki dpfnin çalıştığını gösterir. Dumansız bu gucteysek diye düz mantık düşünmek yanlış. Sokun DPFYİ bakın belkide araba zibille duman basıyor...
Tam emin degilim yanlis bilgilendirmek istemem.
Ayni aractan baska bi firmanin attigi yazlimda var dpf uzerinde yaklasik 100 km sonra dumanlamaya basladi ve benim aracimdan 5 boy kadar geri.
Benim 1000 km den fazla oldu dumanin d si yok.
Ayrica oyle bisey iddia etmedim ben memnun oldugumu belirttim.
Yinede paylastiginiz bilgi icin tesekkurler
mesela bende egr-kat yok...shell nitro duman 0 5.vites 4000-4200 sonları hafiften duman oluyor.zaten 4600de devir bitiyor.
diger mazotlar 4.5.vites üst devirlerde hafiften duman oluyor.kesinlikle corsa-polo gibi degil.
dizellerde kat sokmeyın arkadaşlar yazık günah kara tren gibi geziyorsunuz.
Hem görüntü çok kötü oluyor hem de çevreye büyük zarar veriyorsunuz.
Onun haricinde araç iyi gidiyor maşallah diyelim kazasız belasız olsun.