benim connect 116000 km de motor durumu şimdilik iyi
benim connect 116000 km de motor durumu şimdilik iyi
2006 kangoo 1,5 dci sıfır almıştım...240 000 km de ve motoruna anahtar değmedi turbosu hiç sorun çıkarmadı ...yağ su filtre değişimleri haricinde 1 kere servise gitmedim...1 kez ön takım yaptırdım ..dağ taş biniyorum renault a dua ediyorum...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
palio 70.000km de turboda sanki hafif ötme var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
2005 model berlingo 1.9 turbosuz dizel 110.000 küsür km'de standart bakımlar dışında hiçbirşey yok.İlk günkü gibi motoru hala gitmiyor.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
2007 t5 130luk caravelle 125bınde hala giderli durumda. turbosunda herkesın aksine bi problem yaşamadım suana kadar (inş yaşamayızda )
Grande Punto 1.3 multijet.
22k km'de, rutin bakımları dışında bi sıkıntısı yok çok şükür.
Tango-1 never dies.
2008 Santa Fe 2.2 130binde sorun yok
2008 Corsa D cdti(90hp) 78binde sorunu yok
2010 3.20d 32binde common rail'e giden kablolardan bir tanesi koptuğu için 1000km falan ortalamam 6.5 litreden 9 litreye çıktı garantiden halledildi.
Şu ana kadar sadece 2004 2.0 vgt santa fe'de 30binde geç çalışıyor diye servise bırakılan aracın, servisteki gerizekalıların tezgahtaki 1.5 accent admire enjektörlerinden 2 tanesini santa fe'ye takmaları sonucu araç gitmemeye başladı. bir süre sonra box taktırdım araca gitmiyor diye petrolcü tanıdıktan mazot diye aldığımız solventle motor yandı. Box'ında etkisi olduğuna eminim. Motor yanınca 120bindeyken motor yapılırken enjektörlerin 2 tanesinin memelerinde 5 delik 2 tanesinin memelerinde 6 delik olduğunu gördük. (Tahmini 2 tanesi çünkü yüksek ısıdan 2 tanesinin memeleri erimişti 6 delikli memeler takılıp tekrar programlanıp takıldıktan sonra biride basınç valfini kırdı. Onunda 1.5 enjektörü olduğuna kanaat getirdim) Sıfır motor yapıldı 160binde 2 parça değişenle milletin neden motor yaptın sorularına verdiğim cevapla mutlu olmamalarından baktım satmak zor 2008 sıfır corsayla üstüne küçük bi miktar para vererek takasa girdim diğerlerinde hiç sorunum olmadı. Çok çektirmişti o araba hakkaten. İlk arabam hariç hiçbirini benzinli almamıştım.
2005 punto 104binde suan.50binde baskı balata ve turbo değişti suana kadar rutin bakımları dısında.Onuda servis biraz bizi düzmeye calıstıgı icin yaptıBu aralar yine turbodan korkuyorum ama insallah bisey cıkmaz
307 1.6hdi 98binde
10binden 75bine kadar superchips soft yazılım ile kullandım 135hp civarı sanırım.
Şu anda da 98binde megachips var hard sayılır bol dumanlıTurbom hafif ıslık çalıyor.
Arda turbo elinden öper kardeşim![]()
2007 megane 190k km sadece ön takımda ufak tazelemeler yapıldı
2011 fluence 7 k km daha birşeyini görmedik çok şükür![]()
2006 da sıfır c2 hdı aldım 2009 sonu sattım 73 bin km de o zaman a kadar direksiyon kutusu hariç hiç sorun çıkarmadı kutuyuda garantiden değiştirmişlerdi son zamları da gördükten sonra sattığıma da milyonkere pişmanım![]()
2008 linea var şirket aracı sıfır alınmıştı servis hiç kaçırmadı hala servise gider 210 bin km de çoğu 1.3 multijetten daha iyi hızlanıyor sadece turboyu 190 binde değiştirdik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)