User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 1.5 dci titreme

UG-090 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.5 dci titreme

Merhaba arkadaşlar ,
    1.5 dci clio II aracımda stop ederken bir titreme oluşuyor. Bir de rölantide bekler iken klimayı açınca aracın normal titremesi ve sesi acayip değişiyor.
    Bu neyden kaynaklı olabilir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UG-090 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ,
    1.5 dci clio II aracımda stop ederken bir titreme oluşuyor. Bir de rölantide bekler iken klimayı açınca aracın normal titremesi ve sesi acayip değişiyor.
    Bu neyden kaynaklı olabilir ?

sanayide bir ustaya götürüp motor kulaklarını ve şanzıman takozlarını kontrol ettirmekte fayda var, gevşemiş olabilir ztn renault sıfırken bile kulak ve takozların gevşek olması motora gaz verip gaz çekince silkelenmesi, vitesin ileri geri hareket etmesi ünlüdür artık clio 2 araçta iyiden iyiye gevşemiş olabilir.

bu tabi sadece bir fikir internet üzerinden görmeden yorum yapmak zor birçok şey olabilir ama ilk etapta neredeyse bedava bakacakları bu parçaları kontrol ettirirdim kardeşim.

kangomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stop ederken titremeyi bilmem ama klimayı açınca olanlar normal. Gücü bariz düşürüyor klima ve kalkişlar eziyete dönüyor. ( 65 hp olduğunu düşünerek konuşuyorum ) yazılım yaptirdiktan sonra araba da rahatladi ben de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kangomania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stop ederken titremeyi bilmem ama klimayı açınca olanlar normal. Gücü bariz düşürüyor klima ve kalkişlar eziyete dönüyor. ( 65 hp olduğunu düşünerek konuşuyorum ) yazılım yaptirdiktan sonra araba da rahatladi ben de.
    65 lik değil bendeki 2005 dinamik paket . alırken dyno da 85 hp çıktı . 165k kmde araç şaşırdım bende. yazılım , chip veya herhangi bir modifikasyon yok üzerinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanayide bir ustaya götürüp motor kulaklarını ve şanzıman takozlarını kontrol ettirmekte fayda var, gevşemiş olabilir ztn renault sıfırken bile kulak ve takozların gevşek olması motora gaz verip gaz çekince silkelenmesi, vitesin ileri geri hareket etmesi ünlüdür artık clio 2 araçta iyiden iyiye gevşemiş olabilir.

bu tabi sadece bir fikir internet üzerinden görmeden yorum yapmak zor birçok şey olabilir ama ilk etapta neredeyse bedava bakacakları bu parçaları kontrol ettirirdim kardeşim.
    ilk fırsatta göstericem hocam sağol öneriniz için

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede motor kulağı ve şanzıman takozu kontrol edilmeli. Clio 3 1.5dci de 2 kere motor 1 kere şanzıman takozu değiştirdim ek olarak aynı mı bilmiyorum katla egzozun birleştiği yerde tel bulaşık süngerine benzeyen bi conta var o kötü durumda ise oda ses ve titreşim yaptırıor benimki yine yalan oldu bugün gidip değiştiricem hatta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)