Ekleme yapayım 2 kişi sorun yok 4 kişi binerse arabaya sorun yaratıyor.
Valla bu aralar 1.7DTİ bakıyorumda en kötüsü 35 en iyisi 50 olmuş tabi fiyata göre içlerini bilmem
Tavsiye edermisiniz. 35-45 Bandında en az yakan donanım olarak o banttaki birçok araçtan iyi olarak ne dersiniz arkadaşlar?
" 3'ten 2'ye
Şuan eli yüzü düzgün denebilecek corsa bakıyorum piyasaya 40dan aşşa yok oda soft yazılım veya illaki bi hybritlenmişi
Yakıtı makul ve az bir modifikasyona güzel sonuçlar alınıyor ne yapacağımı bilemedim ?
Kara tren işi olmicak tabiki![]()
" 3'ten 2'ye
Merhaba,
Yeni aldığım corsa 1.7 aracımda geç çalışma problemi var. Sıcak soğuk fark etmiyor geç çalışıyor beyinler ve mazot boruları kontrol edildi problem yok. Anadolu yakasında ilgilenebilecek bi usta varmıdır. 1.7 den anlayan
-PeugeotSport_
Anıl EDER----
Arkadaşlar aracımı orjinale çevirdim muayene için orjinal turbo ve orjinal yazılım yükledim egr tapasını orjinale çevirdim. p0400 egr hatası alıyorum 120 km de ışık yakıyor limp mode a geçiyor. Egr selenoid değişecek değil mi ?
Dr DTİ
Merhaba arkadaşlar benim corsada yazılım, egr iptali ve wesgate iptali var. Bu wesgate iptali olmadan basınç farkı ne kadar biliyormusunuz, wesgate kaç bar sonrası açılıyor bu konuları merak ediyorum bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum saolun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)