Aracim 51bin k oldu servis bakimli ama artik bakimlarini kendim yapmak istiyorum 1.3 mjet yağ olarak selenia ya devam mi edeyim yoksa farkli bi yağ mi kullanayim
Printable View
Aracim 51bin k oldu servis bakimli ama artik bakimlarini kendim yapmak istiyorum 1.3 mjet yağ olarak selenia ya devam mi edeyim yoksa farkli bi yağ mi kullanayim
Lique molly de cok guzel
Mobil esp de bende binlardan birini kullan derim ;)
4lt toptec 125tl
merhaba arkadaslar bende dizel giulietta varda bilgidiniz üzere 16. 105 bg liklerden ...
yaızlım ,aem acık filtre , kat ve partekül iptali , son susuturucu cıkarıldı ortaya tüp atıldı , simdi turboya girmek istiorum birazcık ... manifold la ugrasmak istemedigim icin vede kendi turbo mu elletmeden bi tane hybrid tubo toplayım diorum ne dersiniz , ne önerirsiniz , turbo modelleri hakkında cok bilgim olmadıgı icin sizede bi soruyum dedim ???
olabilitesi var güzel bi hibridlenip iyi basınçlarla doyurur seni
stabilite sağlıyamazsın
basıncı stabil tutamazsın kalite bi boost cont. ile bile olsa yükselip sonra düşüşe geçecektir ext. wastgate kullanırsan bi nebze daha iyi olur
bu aem dryflow hakkında ne düşünüyorsunuz ? Benim aracımda dryflow var ama acaba hks mantar daha mı iyi olur ?
hks mantar daha iyidir turbolu araçta
Hks mantar siddetle tavsiye edilir ;)
hks daha iyi bi filtre ama aem e göre de daha pahalı ... 1.6 hdi sanırım motorunuz , simdi sunu düsünmek lazım ... sizin aracınıza aem in cektigi hava yetersiz mi kalıcaktır ??? bence gerekli havayı rahatlıkla cekebilicektir bu yuzdende bosu bosuna hks ye para vermeye gerek yok ... diye düsünüorum
Clio 1.5 dci 65 hp
Kat iptali
QTP
Megachip
Race chip box
K&N filtre
------ 98 hp 260 nm torq
Selam arkadaşlar, konuyu uzun uzun okudum, aracım 99 passat TDI 110 luk öncelikle emme manifoldunu söküp temizliğini yapmayı düşünüyorum.
daha sonra kat iptali ve egr iptali kat ı iptal ederken kalın düz boru indirteceğim aşağıya ve sona kadar 60 lık boru çekip sona düz çıkışlı bir susturucu taktırmayı planlıyorum.
soracaklarım kafama takılanlar daha doğrusu
1.katı iptal edince muayenede sorun oluyormu? ( tüv de ve egzos muayenesinde)
2. egr yi söküp bağlantı yerleri körlense arıza ışığı yakarmı?
3. 60 lık düz boru ile çıkacak olan ses ne derece olacaktır çok rahatsız edici bir ses olmasını istemiyorum.
4. ve en önemlisi yazılım yapmadan bu söyledikleri yaptığımda güçte herhangi bir fark olacakmıdır (sürüş esnasında hissedilecek kadar)