bizimkilerin paller 2mm daha büyükmüş o zaman :D Ben dıştan bakarak anlamıştım zaten :p
Printable View
bizimkilerin paller 2mm daha büyükmüş o zaman :D Ben dıştan bakarak anlamıştım zaten :p
bravoların o turbolarla sert yazılımlarla 160hp hatta üstünü bile almak mümkün.çünkü gt14 turbonun flow u o güçleri destekler.zaten 1600bar pompa ve 300nm tork verebilen başarılı kapaklarıda var.güzel araç ;)
Benimde palioyu; bu stok 105 hp olan 1.3 Multijetler haline getirmem için neler yapmam gerek?? Piston-kol aynı sanırım birtek enjektör vede turbomu farklı??
geçenlerde dükkana bitane 2008 1.3 corsa geldi.Onda simotanın açık hava filtresi vardı.Araba gaz yemiyordu servistekiler turbo bozuk demiş bize yönlendirmişler baktık turboda bişi yoktu maf sensörü yani debimetrenin fişini cektiğimde araba düzelir gibi oldu sonra debimetreyi değiştirdim.Sıfır taktım .Araç sahibi sonra soledi filtreyi taktıktan sonra yaklaşık 1000 km kadar sonra bu hale geldi dedi.Acaba filtrenin kötüğündenmi yoksa debimetrenin ömrümü geldi acaba diye sormak istedim sana
bizim araçlarda maf ı bitiren yağlı filtredir.o yüzden aem taktım
ek olarak
araç üstündeki turbo KP35.K37 nin emme kısmını takabilirmiyiz?
Simota kutuici bozmustu benim de debimetreyi.
Bence simotadan kaynaklanmıstır :D
abi bu 1 değil bundan öncede Çook sevdiğimiz bi abimiz 1.8 t passatına taktı.Ve turboda plaket boşluğu vardı.Bunun nedenide tıkalı hava filtresinden kaynaklanıyor.Metin abi filtren tıkalı bak bu hale gelmiş dediğimde hadi ordan daha sıfır taktım demişti.Ve gene bi kaç simotayı turbolu araçlarda kullanan kişilerde bu plaket boşluğunu gördüm şimdi bide aemin şu filtresini takıp denemek istiyorum