Evet ayrı pompa yok :) 4 enjektor 4 göze pompa gorevi görüyor :) ciddi basınç görüpte hala bir sıkıntı yasamayacaginiz kaç tane daha stock motor var Allah askına :)
Printable View
Evet ayrı pompa yok :) 4 enjektor 4 göze pompa gorevi görüyor :) ciddi basınç görüpte hala bir sıkıntı yasamayacaginiz kaç tane daha stock motor var Allah askına :)
corsa 1.7 dti da orjinal turboyla maksımum ne basılır?
pd130 turbosu satıyorum arkadaşlar.. vw grubu 110 hplik dizel araçlar için mükemmel bir turbo olacaktır.. manifolduyla beraber veriyorum al tak şeklinde yani..
aynı turboyu murat gürakan arkadaşımız da bravosunda kullandı bu arada..
cok acele paraya ihtiyacım oldugu için 800 TLye veriyorum turboyu..
arkadaşlar kafam çok karışık :)
1.8 turbo vag grubumu
1.9 tdi vag grubumu
2.0t gm grubumu
1.9 cdti gm grubumu
2.0 dizel pejo mu?
2.0 subaru mu
özellikle düşündüğüm araçlar hacim olarak iyi olanlar yani bagajı geniş bebek arabasını koydum mu yer kalsın amaçlı station wagon düşünüyorum aslında sizce?
yoksa comboya abartarak devam mı?
1.8 lt tdi yok. Ama aile içinise bir önceki kasa passat 2.0tdi olabilir.
belli bir limit var arkadaşlar uçamam
hocam direk 1.9 tdi pd motor al . dunyanın en guzel motorlarından bırı. araç olarak bagajı buyuk olsun konforlu olsunn dıyorsan
mk2 toledo
passat b5
octavia
ama para varsa
b5.5 passat
superB ( favorım kesınlıkle en alınası araç) arka koltuk muthıs konfor 2 metre olan bı ınsan bıle bacak bacak ustune atıp oturabılır. bagaja solenecek laf yok kamyon kasası gıbı :)
B5.5 passat tdi diyorum super araba bana gore ici gnis kaliteli surus zevki var arkasina benim boyum uzun koltugu geride kullanirim arkaya uzun boylu rahat oturuyor bagajda buyuk motora dicek yok
bizdede b5 passat var . gayet geniş içiyle bagjıyla. zaten bagaj 500 lt . arka koltuğu yatırınca 2 kişilik yatak oluyo :) b5.5 la hemen hemen içi aynıdır(görüntu olarak) ama birçok parçası değişiktir zaten makyajlı . passatların içinde en kaliteli ve yakışıklı olanı. hocam sizinki trip. mi ? düzmü ?
arkadaşlar bişey sorucam 1.9 tdi komple motor kaça yaptırılıyo ? sandık motor fiyatı nekadar ? nekadara geliyor ?
hocam bılıyosan sen sole yav :) yuksek km li bikaç araç baktık 190000 gerçi daha başlangıç sayılır pd için :) ama yınede merakımdan soruyorum arac superB tek nefret ettıgım tarafıı yeşil iç ısıklandırma gerısı 10 numara bır arac. iç ısıklandırma vw ustune tanıma bıızmkısı mavı-kırmızı gece muthıs gorunuyor :)
o segmentte değmeyen bi araba solesene hocam :)
Benim kafam degmiyor:) valla kmler hep yuksek biz 2. Sahibnden aldk ilk sahibide akrabasiymis 105 binde valla arkadasta b5 kasa var 170 binde anasini aglatiolar daha ne turbo tamir oldu ne motorda bisi cikti belki daha once turbo tamir takimi yemis olabilir bizimkide yeni otmeye basladi adam dedi 100 k olmus zamani gelmis yapariz tamir takimi dedi dedim bu arabalar nasil dedi randumanli aractir zaten forumdada 1.9 konularini okursan anlarsin km yuksekse iyice kontrol ettirirsin altini sokturup falan turbo vs bide uflemeye bakarsin cok az bisi normal cekisine bakarsin mesela bizimki 6. Vites 2000 dd 100 civari oluyordu
Daha once vw kullanmadigimiz icin bide parcasi pahali olunca bayagi baktirmistik altlarini falan sokturup tanidik tamirciye.dedik girmesin smdi:)
Arkadaslar bu mb w123 2.2 litre n/a dizel motoru birazdaha iyilestirmek İcin ne yapabiliriz ? Hayatimda ilk defa atmosferik dizele bindim kağnı gibi geldi :) Sonuc olarak cok fazla bisey beklemiyorum.
Kafası karışık olan arkadasımıza da sahibindendeki pd150 Leonu tavsiye ediyorum :) fiyat inanılmaz uygun.. Kmye takılmayın bı o kadar daha gider bisey olmaz emin olun
Motor okdR dayaniklimi ya
iyide arkadaşlar 1.9 pd diyorsunuzda 130 bg az değil mi? opelin motoru bile 150 bg
Opelin 1.9 dti motoru 100 bg idi ozamanlar reno ile aynimi bilmiyorum 2000 li yillarda renoda 100 bg ama vw 110 snra 130 oldu 2005 e kadar 2005 sonrasi 2.0 140 oldu ama pd seatlarda 160 likta var..bide opelin kac senesindeki hangi motoru
dti opelde 1.9 yok zaten 2.0 var
benim kastettiğim 1.9 cdti 150 bglik motorlar. cadillactaki aynı motor hatta.
şimdi araçlara baktım seat grubuna hep 110 luk mu neymiş
Dti nasl Yok 2000 model vectrada var
abican ama ben içi hacimli araba arıyorum
İci hacımli araba söyledim bende zaten.. Leon gayet geniş bir arac 25 liraya pd150 almak mükemmel bisey
şöyle izah edeyim. bebek var ellerinizden öper arabası maşallah hacimli. bi focusa koyalım dedik bagaj iptal oldu başka bişey koyamadık bu sebeple yorum yaptım kendime. sw düşünüyorum o sebeple aslında
bu arada link verebilir misin çünkü benim her baktığım 110luk çıktı
veya opel comboda devam edip motora yüklenicem zaten herşeyin biliyorum amaaaa ticari işte
Leonun bagaj hacmi fazlasıyla büyük :) telden girdiğim için link veremiyorum.. Sahibindende 1.9 tdi sport leon seçeneğinde 25.750 olan arac ;) zaten 3-4 tane var
kadir ortalığı karıştdın gittin :)