Sonuclar cok iyi kanka BYZ ye masallah
Printable View
Sonuclar cok iyi kanka BYZ ye masallah
Hepsıne masallah ,
Bence jettaya gore cok ahım sahım bırsey yok.Gitmesi gerektigi gibi gitmiş.50-150 süresi varsa ogrenmek ısterım kendı pd130um stock turbo yazılımlı halıyle kıyaslamak adına.Polo baya iyi gitmiş bana gore o denemede.
Megane zaten has 150-155hp.
Sokuk falan varmis onlarda spec olmuyormu:)
Onu dedim burayada yazilsinda herkes bilsin
Plakaya beyaz bant cekiyorum 5 bg sanada verim bulusursak
@kadyr sokuk olan bizim megane di ben yagizla soktum gider gitmezde herkese soyledik herkes biliyo neyin ne oldugunu gelseydiniz o gece ogrenirdiniz kim sokuk kim degil buraya yazicak bisey yok kimseyi delmeye gitmedik kimsede bizi delmeye gelmedi abilerimizle kardeslerimizle cay icip denedik
Ates gelir gelmez biz soktuk dedi :) Acik sozlu kardesim sorun yok herkes cok keyif aldi
hangi megane bilmyorum kubilay abi dedi megan sokuktu diye ben sordum cunku meganla ben nasıl yururum diye. buraya yazmamıssınız ondan soyledım.
Arkadaşlar uyku tutmadı youtubeda gezerken Polo 1.6 tdi 203 bg ya denk geldim. Polo GTI dövüyordu :D
Bu mümkünmü bu güçü alabiliyorlarmı bu motordan.
Polo GTI Stock vs. Polo 1.6 TDI 203 hp - YouTube
Bu videoyu bende izlediğimde çok şaşırmıştım aynı soruyu kendime sormuştum :)
Maşallah.
Boyle bisey mumkun tabikide bu videodaki arkadaslar makara yapmis :) tdi dan gelen seslerden belli zaten. Nos falan basmasi lazim. Dsg yi sporta bile almamis 3500dd vites atiyor tahminen :)
Bu videoyu izleyip ciddiye alanımız var mı cidden ?
mapı tekrar yazdırmak için istanbula gelicem var mı denemek isteyen 170hp ye kadar
not: 1 ay sonra anca gelirim memlekete gitme durumları var
3 senedir memlekete gitmiyoruz bayramdan sonra gidicez bakalım gelince yağmur vs olmazsa en kısa zamanda gelmeye çalışırım
Polo 1.6 tdi dsg almak istiyorum ama sırf biraz oynayınca 180 hp görebilme ihtimalinden dolayı dsg alsammı almasammı diye düşünüp duruyorum.
Onur sen gelcegin zaman konuya yaz yada pm at deneriz kubilay abide olur. Barbaros abiye git hallet dyno yada cikarsin hem:)
Cumartesi bna uymazda pazar uyar
Olur haberlesiriz
nezaman gelıyon onur :) sen gelmeden kubılay abı ıle bı deneyeyımde aracı jantlardan sonrakı halını goreyım kubılay abı referans bana cunku :)
bak burdan goremeyebılırım pm atarsın. bı sekılde aksılık cıkmassa gorusuruz ıns.
Arkadaşlar turbo değiştirmeyi düşünüyorum şuan 1749 kullanıyorum 2056 yada 2260 düşünüyorum fikirleriniz nedir?
Egr temizliğini kendiniz yapabilirsiniz,sadece yeterli zaman olsun.çünküegr ile iş bitmiyor,emme manifoldunuda söküp temizlemek lazım,hatta üst kapağın manifold bağlantı yerlerinide,subaplara kadar temizlemek gekiyor,ben yaptımda oradan biliyorum :-)
Auris 1.4d-4d remap + egr iptali 120 ps 260 nm ara hızlanmalar çok değişti bir tek kat iptali kaldı Dp + Dv yapsam ? Daha da Iyi olacak gibi...
dv ye gerek yok, eğer aracınız 2011 sonrası ise zaten bir tek dpf var susturucu olarak, downpipe yaptırıp yazılımınızı ona göre güncelletirseniz sağlıklı şekilde maximum performansını alırsınız.
daha fazlası için daha hacimlisi lazım.. 1364cc ile bir yere kadar :)
[QUOTE=levent;7335245]dv ye gerek yok, eğer aracınız 2011 sonrası ise zaten bir tek dpf var susturucu olarak, downpipe yaptırıp yazılımınızı ona göre güncelletirseniz sağlıklı şekilde maximum performansını alırsınız.
daha fazlası için daha hacimlisi lazım.. 1364cc ile bir yere kadar :)[/QUOTE
Aynen aracı alırken performansla hızla işim olmaz dedim... ama içimizde var bu musibet :))