konuya bende dahıl olayım.ozaman reno nun 1.9dti motoru ıle 1.9dci motoru arasında 20 bg lık farktan baska ne fark var ?:) yazılım dısında tabı ben yazılım attım olduk 125:D
Printable View
konuya bende dahıl olayım.ozaman reno nun 1.9dti motoru ıle 1.9dci motoru arasında 20 bg lık farktan baska ne fark var ?:) yazılım dısında tabı ben yazılım attım olduk 125:D
sorumu bu..?
duymak ıstedıgın cevabı vereyım sana hersey aynı yazılım farklı :)...1.5'ten 1.9'a Çıkartıyorlar Yazılımla
dCi her zaman Common raildir
dTi Common rail den onceki teknolojilerdendir..
pistonları blokları faln farklımı peki.bide common rail ile dti rail arasındakı fark nedir
Hangi piston hangi blok ?
Alakasız 2 motordan bahsediyoruz şu anda...
DTİ kalmadı artık , espace 'lara koyuyorlardı en son 2.2 felan onlarda dci oldu
en son bızım araba var ıste dti 2003 :D nie dti lerin pıstonları ıyı degılmıkı tmm alakasızdır ama..sanırım bana bunun cwbı tam olarak lazım yanı uzun uzun anca ozmn anlayabılırım cnku hıc bılmıorum :)
Bizdede var 65 lik 2008 model 120.000 km de.
'' extornal wasgate deki saplama üzerindeki somunu biraz gevşetirsen aracın orjinal boost u olan 1.4 bar dan daha fazla basacaktır ki buda daha fazla güç demek..'' dediğiniz olay nedir pek bilgili deilimde yapabilirmiyim ben acaba.sadece 1-2 gun denemek için.yoksa motoru felan almıyalım elımıze sımdı.