Megane2'lerin en berbat sorunu,bozuk yoldu konsoldan gelen sesler.
Kesebilmişler demek yensinde.
Printable View
Megane2'lerin en berbat sorunu,bozuk yoldu konsoldan gelen sesler.
Kesebilmişler demek yensinde.
Renault Megane III serisi bambaşka bir boyut.. Megane II serisine göre kıyaslayıp konusmayın :D
bambaska bir olayda,
5000 de volant degisti, 19000 de mazot geri donus borusu patladi.
gelen ilk partilerden oldugu icin mi bole oldu anlamadim?
megane 1 coupe de vardi bende onda bile bole sorun yasamadim.
megonamoni ye maruz kaldim cidden
anlaşılan kaş yapıyım derken göz çıkarmışlar. :) Yerli üretim Fluence'ların montaj kalitesi v.s nasıl bilen varmı? bde megane 5k-SW'de Bursa'damı üretiliyor?
Edit: Aşağıdaki videoyu gördüm kötü olamaz heralde kaliteleri :)
http://www.youtube.com/user/turkcad#p/a/u/0/kK2ptQPJZ88
Sahibinden.com'da bir ilan vardı.MeganeIII'le ilgili adam bıkmış aynanın ordan yağmurda su alıyor felan epey bir saydırmıştı.Galiba füme-siyah bir araçtı
evt hatirliorum o araci :D 80 milyar yazmisti ilana :D gri renk 5kapiydi
Bu volan problemı genel olarak var sanırım bir abimizin 2010 kango'sunda da aynı dertden servise gitti ve degisti.
O arkadaşın şanssızlığı.. Aynı arabayı bende kullanıyorum ama en ufak sorun yaşamadım şimdiye kadar..
Sana olan ilk mesajımdada yanlış anlama sakın şahsi olarak sana şuna bakarak konuşma anlamında demedim..Bende almadan megane II ile kıyaslıyordum arabayı..Alınca renault'un bu sefer biraz daha uğraştığını gördüm araba üstünde..O anlamda yazdım yani..
en fazla 2009 model olabilen bir arabanın
Silecek motorları
Turbo
Vites halatı
Arka dingil
nası değişmesi gerekir anlamadım o silecekler kaç kere çalıştıki motorları bozuluo anlam weremedım bak şimdi ya bu nette satılık olanlardamı böle sıkıntılı ? :S
Bozulmuyor.. Hatalı üretilmiş..
Hatalarını telafi ediyorlar..
o zaman 2009 lara bulaşmamak lazım..
Arkadaslar 2010 benimki, 2010 ocakta aldım zaten 2009 yazında bile degil. Su anda 17.000 km de.
Turbo yolda giderken birden sc li arac kullanıyomusum gibi otmeye basladı ozellikle 2500 devirden sonra yapıyordu, garantiden degisti. Belki benim hayvanligimdir aslinda cok dikkatli bakarim sabah calistirma gazlayinca bekleme vs. hepsini harfiyen yaparım ama top speed denerken cortladi.
Vites halatı, vites kolu titreşim ve ses yaptıgı icin degisti
Volan kasa titreşim yaptıgı icin degisti, balansı bozuk sanırım
Silecek fıskiye motorları, geç çalıştığı için değişti
Sol far merceği bozuldu
Arka dingilde de aslında yürüyeninde problem yok, "çat çıt" şeklinde metal tel metal tele vuruyomus gibi ses yapıyor arabanın kasası oynadıgında, kasise falan girdiginde. Ugrasacak vaktim yok yoksa basina eksiyecem adamlarin.
Arabadır sonucta insan yapımı, olur. Bu tip seylere cok fazla takmamak lazım. Onemli olan hatayı telafi edebilme becerisi, o konuda pek bi sikayetim yok.
O yuzden arabadan memnunum, hatası olan parca varsa eyvallah degip degisiyorlar, inkar etmek yerine.
İlk cikan partide hatalar oluyor malesef, benimde dizel arabaya ihtiyacim vardi tasarimi guzel diyip gozumu karartip aldim. Makyajli ya da ciktiktan 1-2 sene sonra alsam belki bu tip sorunlarla hic karsilasmazdim.
Dou bsey sorucam volan sorunu tam olarak ne oluyo ? Yani nasil anlarim bunu kasa titresimi hariccinde motor sesinde bi farklilik oluyomu. Bide bu xenon titresimi normal dimi rolantide biraz titresim yapiyo bide cukurlara girdigim zaman.
Acaba bu xenonlar hakkinda sikayette bulunsak iyilestirme yapilirmi titresim konusunda ?
Xenon titresimi normal
Onun haricinde kasa titresimi cok fazlaydı, motor kulagindan suphelenmistik ama sonra arastirdim sorun volandaymis.
Anlamam icin gormem lazim, bisey diyemiyorum senin aracin icin.
Xenon titremesine fazla kafayı takmıcan emirhan :)
Benimde sağ xenon titriyo rölantide çalıştırıp baktım dışardan bildiğin oynuyo sağ xenon ama gaz ver tık yok :D
Ben koltuga sinir oldum ya gacir gucur yapio deli etti beni :D bakima gittigimde solicem halletsinler. Bide arka tarafta dounun dedigi yerden gelioda orayi bn anlamadim tam kapagin oturdugu yerlerden gelio die dusunmustum.
Kasa oyle bir titriyor ki farketmemek elde degil zaten, umarim basina gelmez ama geldiginde hemen anlarsin. Traktordesin gibi oluyor.
Motor kulaklari da bendede degisti ilk sorunu bulabilmek adina, Renault Mais`in soyledigine gore ilk benim aracimda olmus Volan problemi ilk benim arabamda olmus Tr zira 20 gun yatti arabam. Gurur duyuorum :P
Ama servis gercekten ilgili yokus yapmiyor, ilgili davraniyor. Sonucta Megane 3 onlarin goz bebegi, ve ilgili davranmakta zorundalar.
alyımmı bekliyimmi bişi söleyin :)
arkadaşlar bizim bijon aralıkları nedir?
bijonlar 5x114.3
Sağolasın Emirhan..
no prob :)
valla ben ole biliorm yanlis olabilir ama sanmiorm ya :D bakmistim netten :)
98 LAGUNA 140'LIK olanlarında 5*114,3 olması lazım çok eskiden cins bir ölçü yani.. :)
115 likler 4*100 de yanlıs hatırlamıyorsam 140'lıklarıda yeni megane gibiydi.
Arkadaşlar çok acil bişi rica etsem megane3 sahipleri araçlarını kaça aldılar buraya yada bana pm liyebilirlermi şu anda bir araç için kavga ediyoruz araya baya hatrı sayılır bir arkadaş soktum.
Turuncu panaromik tavan xenon deri sadece navi yok 43,000 tl iimidir daha indirimi olurmu akşam gidip bakıcam arabaya...bide body kiti taktırabilsem sunlara süper olucak.
bu arada araba 0...
benzin limi?
Bu arada soz vermistim plakalikta ledlerin resmi;
http://img201.imageshack.us/img201/823/dsc0052z.th.jpg
Hayır dizel,sanırım bugun bitiricez..Evrak işleri filan ne zaman teslim olur bilmem..
Bak şimdi resme bak ya beyazmı turuncumu cok kararsızım beyazıda çok guzel duruyor.. :confused::confused:
Opsiyonlar Cam Tavan1.400 TL Toplam 48.150 TL 47.150 TL
.> Kredi Olanaklarını inceleyin .
Yeni Megane Coupé Color Edition 1.5 dCi 105 bg 46.750 TL 45.750 TL
Opsiyonlar
Cam Tavan1.400 TL Toplam 48.150 TL 47.150 TL
yok bu şekilde bu derilerde ikiye ayrılıyormus bızımkı deri değilmiş yanları deri ortası kumaş gibi bişi deri diyince komple deri sandım.yani totalde 4,150 lira indirdiler + body kit daha belli değil.onuda sokabilirsem araya sanırım fiyat ciddi anlamda iyi olur bu araba için.
Tamam şimdi anlaşıldı:)Sen deri diyince impressor'a baktım bende