Tesisat yaptırdın mı volkan hayırlı uğurlu olsun.. Bu aralar çok uzak kaldım buralara okuldan dolayı :)
O çat-pat bendede yapıyor boşver takma :)
Printable View
Havalar düzelse de güzel bir buluşma ayarlasak geçenlerde bir buluşalım dedik sadece douyla ben vardım :D
Emin değilim aslında megane a yokmuş galiba ama 5cm lik üretimleri var .
TERTEMİZ EİBACH PRO KİT 5 cm SPOR YAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 59586649
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57696593/detay
Arkadaşlar merhaba,konuyu 2-3 gündür okudum daha bitmedi.Gayet güzel olmuş.
Bende bir kaç soru sorayım.
1-Arka pandozite ses için çözüm varmı?Ben bant yapıştırtım ancak daha düzgün bir yol mesela.
2-Teyp ekranında cd çalarken T yazısı var ortada,bunun anlamı ne Track olsa MP3 cd de de değişmiyor.
3-Bluetooth kulaklığım var,aynı zamanda araca da tanıttım ancak 2si bir arada olmuyor sanırım.
4-Sony Ericcson telefonu bluetooth ile bağlasak oradan müzik dinleyebilirmiyiz,kabloyla çalışıyor ancak kablosuz nasıl olur?
Şimdilik sadece 225/45/17 lastik,film,kaliper boya yaptım.Stok yani araç.1.6 Benzinli.
T yazısı traffic anlamına gelmesi lazım , trafik bilgileri varsa dinlenilen radyo frekansında yazı olarak geçer.Bluetooth ile bağlayarak telefonunuzdan müzik dinleyebilirsiniz.
Traffic özelliği denedim,kapatmama rağmen yazı duruyordu.
ogün Meg II RS'i sattın mı? şimdiki 1.4 TCe modeli mi?
bende de Meg III 105 hp Dinamik DCi var..
1.6 benzinli demiş ama?
ogün o pandozite en iyi çözümü sanırım başka bi forumda görmüştüm pandozit denilen şey bagajı açtığında kalkan şeyse (doğru hatırlıyorsam :D) adam oraya boydan boya plastik malzeme yerleştirtmişti ve orjinal gibi duruyordu yani ince plastik veya kauçuk boylu boyunca yerleştiriyorsun pandozitte oraya oturuyor
coupelerde 1.6 motorlu var mıydı? ben sadece dizel ve 1.4 TCe turbo benzinli var sanıyordum..
Valla geçtiğimiz hafta serviste randevum vardı,bakımı yaparken bir arkadaş geldi,aracı çok beğendiğini ve almak istediğini söyledi.Bayağı sohbet ettik ondan sonra bir baktım aracı satmışım.Aslında satma fikrim yoktu ancak kısmet işte.Şimdilik kasaya alışmak için 1.6 benzinli 115 hp aldım,Rs gelirse ve 2.ele düşerse ona geçerim belki.
Ayrıca gerçekten müthiş konforlu bir aletmiş,çok hoşuma gitti.
arkadaşlar emrenin bbsler orjinalmiydi yoksa replica mı
Ama ne yalan söyleyeyim,görüntü,konfor filan çok iyi ama performans 0.Belki benim 225 lik Rs den inmeminde etkisi büyük ancak kesinlikle gazlama filan dememek lazım.Gaza bastıktan sonra turbo lag gibi bir süre bekliyor gideyimmi diye.O kasaya o motor zayıf kalmış,kesinlikle 250 lik Rs e geçmek lazım.Tabi bu arada orta şekerli kullanımda 8 lt yakıtı makul,koltuk ve iç kalite olmuş.Sunroof açılmıyor,araç havada leylek.Motorun içinde boşluk alan fazla.Rs de bir alarm sirenini zor sıgdırmıştık,el girmiyordu.Sanırım Megane 3 Coupe kesinlikle performans değil ekonomi ve konfor için üretilmiş.Aynı kasa da Rs gelirse çok gaddar gidecektir.Alayına isyan spec.:)