Tamam kanka bende yarın tekrardan bir ölçerim bakalım arasındaki farkı görelim ama ön yeter sana daha basarsan sıkıntı :)
Printable View
yok kardeşim bi arkadaşım okuyo orda arabanın arkasını şunun gibi yapayım dedim gösterdim fotoyu görünce aklına gelmiş :D bizm oklda var değişik meganlar bi tane mat turuncu megane coupe var ilginç
@couper
2lik yay takıp bide tampon yapıyodu sanırım sennkiler olsun bakalım bende aynından yaptırabilirim :D aklıma başka bişe daha geldi ama havalı amortisörmüymüş neymiş tuşa basınca yükseltip alçaltıyormuş ama pahalıdır diye düşünüyorum :D
Kaan 15 mart gider miyiz bizde?
beyler 15 mart persembe, is guc yok mu sizin :D
Tarih kesinlestikten sonra is guc ayarlanir :) belki hem is hem gezi olur :)
Guzelbahcedeyim ama sikinti degil ayarlanir :)
Tabi ki yalniz kalmazsin daha once bizim evde baya cumbur cemaat mangal yapmistik opcli emre moderator cem falan gelmisti...
herkese iyi geceler önceden itanbuldaydım bende artık izmirdeyim buluşma olursa çok iyi olur hiç olmazssa izmirde dostlarımız olur
tamam izmirliler arttı güzel ayarlıyoruz okey :D istanbul'a karşı ilk ayaklanma bizden :D
Plaka DT ise bostanlıda arabanızı gördum 2-3 defa hoşgeldiniz :)
Kardeşim mutlaka butaraflara da gel :) İzmir yolları senin arabaya biraz sıkıntı yaratabilir ama olsun :)
Yaptık mı tam yapıcaz galiba herkes onu bekliyor :)