miniks Nickli Üyeden Alıntı
benımde kangoo m var 2010 1.5 105 hp 6 ılerı.
ıkı adet aldım ıkısınıde chıpledım. ıkısınınde canını aldım. bırı pert oldu zaten. dıerınınde canını alıyorum. dyno ya cıkmadım ama hyundaı era harıcı (140 tan sonra) gecen olmadı daha. aracım 1480kg ruhsatta yazıyor kantara cıkmadım daha ama 1480 den daha agır sankı. ama cok serı ben cok memnunum. duz yol 200 sıkıntısız yapıyor. arac yuksek oldugu ıcın ruzgar cok tutuyor.
araba 1500km de ıken deneme yapmıstım sımdı 6700de daha ıyı gıdıo km yukseldıkce motor acılıyor ve daha ıyı gıtmeye baslıyor. ılk 10.000km bakımında hava fıltresını k&n ıle deıstırıcem ınsallah. egr yı de ıptal edıcem. egr guc artısı saglamıyor ama yakıt farkedıyormus. ben kullananlardan bu skeılde yorum aldım. chıp+fıltre+egr ıptalınde bu sekılde oluyormus. ama ıste egzosdur fln gırınce ısın ıcıne belkı egr den guc cıkıyordur orasını bılemem.
aracım 5.9lt yakıyor sehır ıcı. uzun yolda 4.8lt. yakıyor. chıp ını kendım yaptım. dertsız tasasız zaten benım chıp ı mı kullanan arkadaslar var. yazılım yaptırmayı dusunen arkadaslar var ıse benımle ırtıbata gecerlerse referanslarımı sunarım ben yetkılı servıslere calısıyorum genelde bu tıp konularada yazmıyorum zaten. ama turbo problemı olan cogu aracı duzelttım. range rover x-5 toureg audı q7 gıbı.
bende benım kangoo nun bı kadran vıdeosunu cekıp paylasıcam.