Uzun zaman önce denemiştim diye hatırlıyorum,bugün tekrar bakıp burdan yazarım....
Printable View
Uzun zaman önce denemiştim diye hatırlıyorum,bugün tekrar bakıp burdan yazarım....
Araca bugun kapora aldik pazarteside satisi yapicaz kismetse..:D
Artik darisi 130lugaa:D
çok iyi, 130luk gelsin aramıza biran önce...
bu arada süper kilit olayında yanıldım, olmuyor....
Kardeşim cam tavan farklı olay alıştıysan diğeri kapalı kafes gibi gelicektir.Acelem yoksa beklerdim.Dışardanda araba sıradan,boş durmuyor
Cam tavanlı alır ya cam tavansız araba mezar gibi oluyo :D
Megane gitti artikin gelsin 1.6 :D kanka hayirlisi olsun :)
Cam tavanli olucak heralde herkesin fikri o yonde 1ay parca toplariz artik:D
Kankam sagolasin cikista cupra yiyek:D
İsabetli karar olur.Cam tavan candır....
oohhh rakıbım geldıı gelde sana ılk saplamak benden :D Tork'umla gececem senı
Yazilim ne zaman cikicak bakalim farkli beyin varmiss:confused:
Bide dp+ egzost olayi cok zorlicak gibi duruyo inceledimde:D
Zor olacak orası kesin.Bizim 1.5'lerde bile çoğu usta kat. iptalini yapmıyor gıcık yerinden dolayı
Yine delphi 'miymiş beyin? dpf iptali vs engel çok...
forumdonanımda yeni 1.6 dizel eğitimi alan birisi motorun çok elektronik olduğunu söyledi kullanıcı açısından sıkıntı yok ama biz yandık felan diyordu...subaplar encoder'larla kontrol ediliyor vs birşeyler yazmış...
Sen nerede inceledin egzos sistemini felan Buğra?130luk araç bayii'lere geldimiki?
Vallahi bugün std. polo 1.6 tdi ile 200e kadar bastım.aynadan kayboldu şu safe yazılımla bile .....torkum 270...
Ne yazikki delphi degil 130lukta bosch var.. Neyse yazilim cikana kadar dis gorunusunu tamamlariz:D
Cam tavan ben de cok istiyordum, hanim aklimi celmisti. Sonra ne zaman cam tavanli coupe gorsem giptayla bakiyorum:(
Biraz bekle, cam tavanli al bence de, fazla bir fiyat farki da yok zaten vw modellerindeki gibi cam tavan icin.
Cam tavanli al Bugra, Eylul bir sey degil olm 3-5 hafta bekle bisey olmaz :D Hayirlisi olsun
Yalniz 130'luklarin yazilim isi bizim 1.6 TDI gibi olabilir, sen yine fazla heveslenme hemen de, bizim model oldu mu kotu oluyo araba ciktiktan 3 yil sonra yazilim cikti :D