Gokhan abiden yazilim siparisimi verdim yarin arabaya aticaz yazilimi gelirsen beklerim...
Printable View
Batucan yazılım yapmadan deneyelim mi bu hafta seninle ?
İzmirden denicekleri bekliyorum :)
En büyük değişiklik artık gaza bastığımda zevk alabiliyorum :)
orta susturucu ve son susturucu değişti, yazılım yapıldı...
sırada downpipe ve kutuiçi filtre var...
bugün tekrar bi okan abinin oraya uğricam müsait olduğunda özel mesaj at görüşelim... cuma gelsinde biraz deniyim diye bekliyorum :)
selamlar.
yardımınıza ihtiyacım var.
küçük bir proje üzerindeyim. navigasyon aldım fakat soketler farklı. sanıyorum kablolar aynı ama soketlerdeki kablo dizilimi farklı. bende navigasyonun soketi var ama kablo dizilişinin resmi lazım.
kabloları olması gerektiği gibi sokete dizersem çalışacağını tahmin ediyorum.
bana bu konuda yardımcı olursanız en azından olup olmayacağını buraya yazarım.
navigasyona giden 2 soketin yakın çekim önlü arkalı resmini buraya koyabilirmisiniz?
çok araştırdım nette böyle bir kaynağa ulaşamadım.
soft bi yazılım yaptırsam bu bana kaça maal olur? ve bu işi en prof neresi yapar ist da
ve aracın değerleri ne olur ?
105 dci coupe için..
Oku oku bitmesi arkadaş 120.sayflara kadar geldim 17-18 jant hangisi tercih olsun diye okumaktan yoruldum :(
İlk yapanlara sormak istiyorummm aracınıza 17-18 hangi ebatta jant aldın9z, lastik ebadı ne seçtiniz acaba? Daha sonra yaz zamanı spor yay kullananlara ise kaçlık yay tercih etmemizi önerirsiniz marka olarka eibach fk h&r tavsive eden olur mu acaba?
Damdan düşer gibi oldu ama ne konu açıp görüntü kirliliği yapmak istiyorum ne de okuya okya gözlerimi kaybetmek....Selamlar
Ecufast, oldukça fazla sayıda coupe yaptılar ve ne istediğinizi iyi anlıyorlar. Hem işlerini iyi yapıyorlar hemde yaptıktan sonra arkasında duruyorlar. Bir çok kez ben ve arkadaşlarım yaptırdık, memnun kalmayan duymadım henüz.
Eibach ve Kw fazla düşürmüyor, H&R daha fazla indiriyor. Fk için yorum yapmıyorum :) H&R 3.5 ideal bana göre..
Ben 225/45/17 kullanıyorum.
Tşk ederim..Eibach eski araçlarımdan bildiğim en iyi markadır ama düşürme durumunu megane de bilemıyorum tabıkı...18 düşünüyorum ama farklı yorumlar var, yay ile beraber vuruntu yapan diyende cıkıyor, hiç dert etmıyorum diyen de...Kişiden kişiye tabıı kı değişir ama genelde yanlız kullanıyorum haf sonu aile ile arada bi çıkıyorum...Konforuna ve aracın ön takım vs gibi hususlarına dıkkat eden biri olarak 17 18 arası kararsızlıgım sürüyor ne yazıkkı :soru:
18 jant ve 225-40-18 lastik kullanıyorum 4 cm orjinal FK yaylarla gayet güzel oldu.vuruntu felan yok..birbuçuk yıldır bu şekilde kullanıyorum..
bizim coupelere 17 jantın küçük geldiğini savunanlardanım
http://imageshack.us/a/img402/1385/sany0092f.jpg
teşekkürler volkan..ecufast'i çok duyuyorum son zamanlarda.sanırım yaptırmak istediğimde orayı tercih edicem.
kimsede navigasyon yokmu ? kimse yardım etmicekmi yahu bana :(
arkadaslar dınamıc ıle ımpressor arasında fark vardır dınamıgın ılk cıkanlarında otomatık park frenı ve otomatık kapanan ayna avrdı buna karsın farlar opsıyondu su an uretılenlerde otomatık park frenı olayı gt dızellerde mevcut ama oda cok surmez renonun satıs stratejısıdır once doldurrur sonra boslatır blutut olayı gıbı benım arabada mıkrofon var meselasonrakılerde yok herneyse 130 luk tce sahıbı oalrak ve sahıbı olan arkadaslarımda var aracın otoru komple nıssan motordur her parcasına kadar 169 beygıre 245 torku ıstanbul sanayıde barbaros cıkarmaktadır dızel 105 lıklerdede 140 a 320 torku gormuslerdır benım sahsı kanaatım 17 jant ıdealdır 18 jant arabayı gerı dusurmekten baska hıc bır ıse yaramıyacagı gıbı yakıt tuketımınede etkısı olacaktır ayrıca facete 105 kısılık uyemızın oldugu sayfadakı paylasımlarda farklı yayları olan meganeları tartısmayaactık sımdı once bu arabaları 2 ye ayırmak lazım turk yapımı olanlar 4cm yuksek oldugu ıcın 5cm dusurmekte sakınca yoktur ancakfransızlar normalde 4 cm duskken 5 daha dusrmek amortısorere muhtemelen yuk getırecek ve uzun vadede on tkımlarda sıkıntı yaratıcaktır fransızlar daha narındır bu sebeple 3.5 eıbach zaten 4 dusruyorfransızları 3.5kw tam 3.5 dusururken 5lık fk 3.5 eıbach kadar dusruyor mesela bırarkadasımız kw taktı memnun ama cocuk ve esyaıle kullanıyor dıgerı fk taktı yalnız suruyor sert amortısor sevıyor bır dıgerı ıse eıbach kullanıyor sıkıntısız ama cok yumusak butunaracı tanımama ragmen merak ettıgım bır sey avr bızım eksozlar 48 lık 51 lık duz boruya cıkarırsak eger turbonun alt devırlerınde dussu yasarmıyız???
Carsamba gunu istanbuldayim bir bulusma yapsak mi
Bi de istanbuldan downpipe yaptiran var mi araca?