evet ama cok hafif hissediliyor.rahatsız edici bişi yok. ki vites gecişlerde zorlastı sanzıman yagını değişmem gerek. debriajı degıstıgımde degısıyım dıyorum. :)
Printable View
takırtılı çalışma benim arabadada var titreyerek çalışma yapıyor yada direk stop ediyor ama viteslerde bi problem yok geriye geçerken bazen cırtlayarak geçiyor o kadar... araba 2005 model daha 65.000 de çok erken yapmış demekki :rolleyes: servise gittiğimde volan demişlerdi demek doğruymuş :) bir an önce sorunu çözümlemekte fayda var demekki açmışken baskı balatayada göz atmakta fayda var sanırım...
650 TL sıkışmış...volant..
volant+baskı balata 700 tl (luk marka)gm tedarikçisidir orjinal volanda gm değil luk tur
debriaj bilyası 195 tl
işçilik 150 tl
400 liraya fiat ların volantı varmış bazı sabit volant diye satılanlar bunlarmış sanırım
ben çözümünü yazdım ama dikkat çekmedi sanırım :)
tam olarak bir bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi sabit volan takılınca ne fark oldu titreme ses vites geçişleri kurmalı tiple aradaki fark birde yaklaşık 8bin km önce aracım sabit volandı tekrar kurmalı tipe döndüm ama bir kere kafama kurt düştü araca bir türlü ısınamadım aradaki avantaj ve dezavantajları açıklıcak biri varsa sevinirim benim duydugum sabit volan çok uzun süre kullanımdan sonra motora zararı varmış cdti lerde doğru mudur?
valla orjinali çok kullanmak istedik vitesler girmiyordu inanki artık daralmıştık