dou ali babanın sana selamı war..
Printable View
'01 Fiestama komple Sebring yaptırdım. Şuaib ustama 600-700 TL civarı para bayıldım. Helali hoş olsun. Pişman değilim ama gördüm ki daha ucuza başka yerlerde yapıyor. :D Kalite farkı tabiki var. Orta susturucuyu sökmesi için yalvardım sökmedi. O da biliyor zırıltı yapıp kafa şişireceğini. Gel gelelim diesel için bence yüksek kalite şart değil. Katalitik konvektörü iptal edip boruları ve son susturucuyu altın kaplamadan yapmıyor :D Bu arada ben pantol almıyorum genelde pantolonu tercih ediyorum... :D :D :D
600 tl ye komple sebrıng yaptrdın ve pahalı dıosun bravo.. ayrıca kardeş biz sanayide pantol gıyıyoruz sen gazipaşa da yada mekanlarda pantolon gıyebılırsın bu bızı mutlu eder (kültrlü müşterilerimizin olması).. bize bişeyler öğretmesi. pantolun pantolon olması gbi.. kısmet kiminin parası olur okuyabılır kımısıde bazı abilerinin sayesınde bazı seyleri öğrenir ama abiler genelde ögretırken kırıcı olmaz...slmlar
Dizdelde nasıl egzoz sesi olmaz ya :) Benim aracımda 60mm downpipe 60mm test pipe ve 60mm ara borular var. Sonda da otto style son susturucu var. Polislerle başım baya bi belada :) Benden size tavsiye eğer ses istiyorsanız takabildiğiniz en küçük kazanlı susturucuyu takın ;)
Magirüs gibi ses var tabi, sokak aralarında da tüpcü arabası gibi oluyor Otto ile :)
Birincisi ben Gazipaşa 'ya takılmam mekanlara da pek takıldığım söylenemez. Pantol mevzusuna gelince. Pantola pantolon demek için Kültür Mantarı olmaya gerek yok ;) Hiç çarşıya çıkmadın galiba? Ya da hiç AVM 'lere gitmedin? Çok sayıda pantolon satan mekan vardır dikkatli bir şekilde vitrinine baksaydın nasıl yazıldığını nasıl okunduğunu gözlerinle görürdün ;)
O bu değilde daha dün 1.3 Linea aracıma kat iptali yaptırmadan sadece son susturucu taktırdım.Ses olarak fazla bir beklentim yoktu.Ama benim canımı sıkan turbonun o ani hızlanması neredeyse tamamen yok oldu...