Arkadaşlar sizin başınızdan geçenler remap sonrası gördüğünüz farklar ve tavsiye ettiğiniz yerler nerelerdir ? Konuşup yorumlarımızı yazalım , bnm gibilerede fikir olsun....
Arkadaşlar sizin başınızdan geçenler remap sonrası gördüğünüz farklar ve tavsiye ettiğiniz yerler nerelerdir ? Konuşup yorumlarımızı yazalım , bnm gibilerede fikir olsun....
Arkadaşım dilersen yardımcı olurum aracınıza obd soketinden işlem yapabiliyoruz daha öncede defalarca renault yaptım.. 0-100 de 2.. 0-140 ta yaklaşık 4 saniye kadar iyileşme oluyor.. 0-180 ivmelenmesinde ise 7-9 saniyelik bir iyileşme oluyor..
0-140 ta 8-9 boy kadar fark ediyor..
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
pschiptuning Barbaros BAYRAK ' ı kesinlikle tavsiye ederim .. istersen yardımcı olurum .. genelde ordayım ben sohbet muhabbet için![]()
orjinal beyinde "pschiptuning barbaros bayrak"
standalone beyinde "özgün güleç" şiddetle tavsiye edilir...
revo-superchips-wimmer vs de var fakat hazır maplerdense custom mapler kendi ülkemizde daha iyi sonuç veriyor kaldı ki ankara-istanbul arası bile dağlar kadar fark varken....
..::PASSATURBO1::..
hmmm ewt yawaş yawaş fikirler oluşuyor kafamda....tşkler
wimmer yazılım uygulanıyordu 1 zamanlar mevcut mudur halen acaba ?
senin ismin oğuz mu?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ciddimisin ((:
yok ben konunun sahibine sormuştum..
bi zamanlar farklı forumlarda farklı bi nickle dolaşan biri ile ortak özellikleri var gibi geldi..
aynı kişimi ona bakıyorum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
evt 98 T-TEP mezunuyum..
99-00 toyota topkapı plaza da idim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)