arkadaşlar bu bende ne zamandır var arabayı ilk çalıştırmam da belli bir süre ıslık sesine benzer bir ses geliyor bu normal mi dir neden yapar şimdiden çok teşekkürler
arkadaşlar bu bende ne zamandır var arabayı ilk çalıştırmam da belli bir süre ıslık sesine benzer bir ses geliyor bu normal mi dir neden yapar şimdiden çok teşekkürler
evet ford connect dizel 90 ps
Önce aracın modelını kmsini bakımlarının sıklıgını kullanım seklını yazarsan daha cok yardımcı olabılır arkadaslar parca parca cevaplıosun![]()
araç 117 000 km de 2004 model bakımlarını hiç geçirmedim bu güne kadar bakım dediğim de yağ değişimi her 10 000 km de başka da bir şey yapmıyorum bu sesin neden kaynaklandığını merak ettim mutlaka bile arkadaşlar vardır diye uyarılarınız için ayrıca teşekkürler
Aynısımıdır bılmem benım aracımda 100 bine yaklastı km'si 2 ay önce filan ıslık ama şöyle gaza basıyosun sanki bişey arkadan cekio arabayı
Servise gittik turbo dagılmıs dediler salyangoz filan bi servise gösterin turbo gidici olabilir...
yaa asılma gibi bir şey yok aksine gazı bıraktığın zaman rolentide giderken bazen böyle arkadan bir şey itiyormuş gibi oluyor aksi bir durum bu işte bir iş var![]()
turbonuzu değiştirmeniz gerekebilir![]()
Islık sesi geliyorsa,turbo pervanelerinde hasar olabilir.Hava filtrenizi yeniliyormusunuz? Gelen pisliklerde pervanelere zarar verir.
turbo ıslık çalmaya başladımı ömrünün kısaldığını bildiriyor. eğer turbo fiyatını dışardan uygun fiyata bulursan sıfırıyla değiştir. bulamazsan tamir kiti varsa tamir ettirirsin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bir de şu var mesala yoldan geldiğin zaman o ıslık sesi olmuyor yada motor ısındıktan sonra mı desem sadece sabah ilk marşta oluyorr sonra o ses yok oluyor
konuyu takıp edıyorum ıslık sesı nasıl bı ses yane benım aracta da bıras ses var traktor gıbı garrrr lıyor gaza basınca arac 2010 new kangoo 45800km de bakım sıkıntısı olmamıs bı arac
yok onur öyle bir şey değil benim ki normal ıslık gibi geliyor sonra geçiyor ama anlam veremediğim bir sorun
inleti sök, mil boşluğuna bir bak milde oynama varmı varsa ne kadar, keçe vs ne durumda yağ vermişmi kontrol et
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)